Ilmoittautumisohjeet

Näin ilmoittaudut kursseillemme

Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu verkkosivuillamme olevan lasten- ja nuorten liikunnan tuntikalenterin kautta, puhelimitse 029 193 4200 tai toimistossamme osoitteessa Erätie 3. Seuramme käyttää Myclub jäsenpalvelua. Kirjaudu Myclubiin ja luo tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Jäsenpalvelusta löydätte myös kaikki laskunne ja tiedotteet.

Luo tunnukset ja salasana henkilölle, joka ilmoittautuu kurssille. Kun ilmoitat lapsesi niin muista lisäksi täyttää alaikäisen kohdalle huoltajan nimi kohtaan, jossa sitä kysytään.

Lasku luodaan ja lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä antamaanne sähköpostiin. Mikäli teillä ei ole sähköpostia, lasku lähetetään kotiin. Mikäli unohdatte salasananne, niin etusivultamme löytyy linkki Myclubiin, josta voitte pyytää uuden salasanan unohtuneen tilalle.

Otamme ilmoittautumisia vastaan myös kesken kauden mikäli ryhmään mahtuu.

Mikäli joudut perumaan kurssin, otathan heti yhteyttä sähköpostitse era@tapanilanera.fi. Peruuttamattomasta kurssi-ilmoittautumisesta perimme koko kurssin hinnan. Maksamattomat kurssimaksut siirrämme perintätoimistolle. Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei ole peruutus. Mikäli peruutat osallistumisesi alle seitsemän vuorokautta ennen kurssin alkamista, perimme 50 % kurssihinnasta.

 

Maksutavat ja muuta tietoa kursseista

Miten maksan kurssin?

Lähetämme laskun sähköpostilla sinulle. Ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa kurssimaksun maksamiseen. Maksamattomat kurssimaksut siirrämme perintätoimistolle. 

Sisaralennus?

Meillä ei ole sisaralennusta.

Kokeilukerrat?

Meillä ei ole ilmaisia kokeilukertoja. Mikäli haluat tulla kokeilemaan kurssia, olethan yhteydessä asiasta Erän toimistoon. Lasten tuntien kokeilukerrasta veloitamme 10 €.

Olen ensi viikolla poissa tunniltani. Pitääkö minun ilmoittaa poissaolostani?

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

Vakuutus?

Lasten- ja nuorten tunneilla liikkuvia jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta.