Lasten ja nuorten liikunnan kesäkausi 7.6.-6.8.2021

Tarjoamme 3-15 -vuotiaille lapsille ja nuorille erilaisia temppuilu- ja tanssitunteja. Ryhmät liikkuvat Tapanilan Urheilukeskuksessa: Studiossa (päärakennus) ja liikuntasaleissa 1 ja 4 (Erätalo).

Syksyn 2021 lasten ja nuorten liikuntakurssien aikataulut on nyt julkaistu. 3-6-vuotiaiden lasten temppiskurssit löytyvät täältä. 5-15-vuotiaiden tanssikurssit löytyvät täältä.

Ilmoittautuminen syyskauden kursseille torstaina 12.8 klo 8.30 alkaen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Poikkeuspäivät syyskaudella 2021:

-koululaisten syyslomaviikolla 42 (18.10-24.10) ei järjestetä lasten ja nuorten liikuntatunteja.

Turvallisuusohjeet:

  • Liikkumaan saa tulla vain täysin terveenä. Pienemmästäkin oireesta on jäätävä kotiin. Myös lapsen saattajan tulee olla täysin terve. Yksi saattaja per lapsi
  • Tuntien välissä on 15 minuutin tauko jolloin edellinen ryhmä ehtii poistua tilasta ennen seuraavan ryhmän saapumista. Tilaan tulee saapua vasta juuri ennen tunnin alkamista ja tilasta tulee poistua välittömästi tunnin päätyttyä. Lapsella tai nuorella tulee olla liikuntavaatteet valmiina päällä jotta siirtyminen pukuhuonetiloista/käytävätiloista liikuntatilaan tapahtuu mahdollisimman nopeasti.
  • Huolehdi käsienpesusta ennen tuntia ja tunnin jälkeen
  • Aikuiset odottavat lasten ja nuorten liikuntatuntien aikana ulkona, sisällä odottaminen ei ole sallittua
  • Ohjaajat ja yli 12-vuotiaat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle.  Liikuntasuorituksen aikana maskia ei tarvitse käyttää

Lasten liikunnan ohjaajat

Turvallisuusinfo/covid-19 pandemia

 

 

 

 

Tuntikalenteri