Ilmoittautumisohjeet

Näin ilmoittaudut kursseillemme

Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu verkkosivuillamme olevan vauva- ja perheliikunnan tuntikalenterin kautta, puhelimitse 029 193 4200 tai toimistossamme osoitteessa Erätie 3. Seuramme käyttää Myclub jäsenpalvelua. Kirjaudu Myclubiin ja luo tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Jäsenpalvelusta löydätte myös kaikki laskunne ja tiedotteet.

Luo tunnukset ja salasana henkilölle, joka ilmoittautuu kurssille. Kun ilmoitat lapsesi niin muista lisäksi täyttää alaikäisen kohdalle huoltajan nimi kohtaan, jossa sitä kysytään.

Lasku luodaan ja lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä antamaanne sähköpostiin. Mikäli unohdatte salasananne, niin etusivultamme löytyy linkki Myclubiin, josta voitte pyytää uuden salasanan unohtuneen tilalle.

Otamme ilmoittautumisia vastaan myös kesken kauden mikäli ryhmään mahtuu.

Kurssin peruutus ja peruutusehdot

Mikäli joudut perumaan kurssin, otathan heti yhteyttä sähköpostitse era@tapanilanera.fi. Peruuttamattomasta kurssi-ilmoittautumisesta perimme koko kurssin hinnan. Maksamattomat kurssimaksut siirrämme perintätoimistolle. Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei ole peruutus.Mikäli peruutat osallisumisesi kurssille alle seitsemän vuorokautta ennen kurssin alkamista, perimme 50 % kurssihinnasta. 

 

Maksutavat ja muuta tietoa kursseista

Miten maksan kurssin?

Lähetämme laskun sähköpostilla sinulle. Ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa kurssimaksun maksamiseen. Maksamattomat kurssimaksut siirrämme perintätoimistolle. Maksuvälineinä meillä käyvät myös Edenred, ePassi, Smartum ja Tyky. Työnantajan tarjoama liikuntaetu on työsuhde-etu, joka on tarkoitettu vain saajansa henkilökohtaiseen käyttöön.

Miten toimin kun maksan osan kurssistani liikuntaseteleillä ja osan tilisuorituksena?

Laita kurssilaskusi tai sen kopio liikuntaseteleiden kanssa suljettuun kirjekuoreen. Laita kuoreen lisäksi viesti, jossa mainitset milloin olet maksanut/maksat erotuksen. Liikuntaseteleitä sisältävän kuoren voit jättää Erän toimiston ulkopuolella olevaan postilaatikkoon tai antaa ohjaajallesi, joka toimittaa sen toimistolle. Maksa erotus tilillemme käyttäen laskussa mainittua viitenumeroa. Voit tuoda setelit myös Erän toimistolle. Vastaanotamme seuraavia liikuntaseteleitä: Smartum, Tyky ja Virike. Liikuntaedulla voi maksaa vain aikuisten kurssimaksuja ja vauva- ja perheliikuntatunteja.

Sisaralennus?

Meillä ei ole sisaralennusta.

Kokeilukerrat?

Meillä ei ole ilmaisia kokeilukertoja. Mikäli haluat tulla kokeilemaan kurssia, olethan yhteydessä asiasta Erän toimistoon. Vauva- ja perheliikuntatuntien kokeilukerrasta veloitamme 15 €.

Olen ensi viikolla poissa tunniltani. Pitääkö minun ilmoittaa poissaolostani?

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

Vakuutus?

Vauva- ja perheliikuntatunneilla liikkuvia jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta.