Nollatoleranssi kiusaamiselle

Tapanilan Erä ry

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

MEILLÄ ON NOLLATOLERANSSI KIUSAAMISELLE JA EPÄASIALLISELLE KÄYTÖKSELLE!

 

Haluamme tarjota liikkujille turvallisen toimintaympäristön ja yhdenvertaisuuden.

 

Tapanilan Erä edistää pääkaupunkiseudulla asuvien ihmisten hyvinvointia tarjoamalla monipuolisia liikuntamahdollisuuksia kaikille ikäryhmille. Kohtelemme kaikkia tasavertaisesti. Toimimme vastuullisesti ja eettisesti. Kuuntelemme, kehitämme ja kehitymme. Edistämme yhteisöllisyyttä ja me-henkeä.

 

Perehdytämme ohjaajamme ja valmentajamme seuramme toimintatapoihin, sääntöihin ja arvoihin. Kannustamme ohjaajia ja valmentajia jatkuvaan kouluttautumiseen ja osaamisen kehittämiseen.

 

Kiusaaminen ja häirintä tapahtuvat useimmiten toisen liikkujan, urheilija taholta. Kaikissa ryhmissä käydään läpi pelisäännöt, joilla pyritään lisäämään turvallisuuden ja yhteenkuuluvuudentunnetta sekä avointa ilmapiiriä. Yhdessä sovituilla pelisäännöillä osallistetaan ja sitoutetaan sopimuksiin, joita yhdessä kunnioitetaan.

 

Ohjaaja tai valmentaja ei aina huomaa kiusaamista tai häirintää. On tärkeä puhua asiasta HETI, jos kohtaat minkäänlaista epäasiallista käyttäytymistä seuramme järjestämän toiminnan parissa. Ole yhteydessä valmentajaan, ohjaajaan tai toiminnanjohtajaan. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.