Ajankohtaista

Syksyn toinen perhetreeni  sunnuntaina 13.10 klo 15.30-16.30 tatameilla

Syksyn toinen perhetreeni sunnuntaina 13.10 klo 15.30-16.30 tatameilla

Lue lisää »

Aikuisten ryhmäliikunnan anytimekortti syyskaudeksi

Aikuisten ryhmäliikunnan anytimekortti syyskaudeksi

Lue lisää »

Uusi dancetunti tiistaisin klo 17.45-18.45

Uusi dancetunti tiistaisin klo 17.45-18.45

Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset uutiset »

 

Vauva-, perhe-, taapero-, lasten ja nuorten harrasteliikuntatunteja ei pidetä syyslomalla 14.10.-20.10. Tunnit jatkuvat jälleen 21.10.

 

Seuraavat aikuisten ryhmäliikuntatunnit

Liikuntaa vauvasta vaariin

Vauva- ja perheliikunta

Tarjoamme vauva- ja perheliikuntaa 3 kk-5-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.  Mukaan tunnille voi tulla yksi vanhempi, molemmat vanhemmat tai joku muu lapselle läheinen aikuinen.

Lue lisää >>

Lasten- ja nuorten liikunta

Temppuilua, balettia ja erilaisia tanssitunteja 3-15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Lue lisää >>

 

Aikuisten liikunta

Jumpat, tanssitunnit, kehonhuolto, sisäpyöräily, kiertoharjoittelu, pilates, jooga, miesten omat tunnit- nämä ja monta muuta tuntia löydät monipuolisesta ryhmäliikuntavalikoimastamme.

Lue lisää >>

Eläkeikäisten liikunta

Iloa ja energiaa arkeen senioriliikunnasta. Liiku reippaasti jumpissamme, huolla kehoa joogassa ja venyttelyssä ja paranna lihaskuntoa kiertoharjoittelussa. Näitä ja paljon kaikkea muuta pääset kokemaan tunneillamme.

Lue lisää >>

Aamupäiväliikuntaa tatameilla

Tehokasta ja reipasta aamupäiväliikuntaa tatameilla (kirjaston vieressä). Näille tunneille voit ottaa lapsen mukaan. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Maanantaisin klo 10.00-11.00 Hiit+core
Hiit tulee sanoista high-intensity-interval-training eli korkeatehoinen intervalliharjoitus. Tunti sisältää lyhyitä (noin 20-40 sekunnin) työosuuksia ja niitä seuraavat palautukset. Core-osuudessa vahvistetaan monipuolisesti vatsa- ja selkälihaksia oman kehon painolla sekä välineillä.

Keskiviikkoisin klo 10.00-11.00 Kiertoharjoittelu
Tunti sopii kaikille. Tunnilla käytetään oman kehon painoa, kahvakuulia ja käsipainoja. Jokaisessa pisteessä ollaan 45 sekunnin ajan jonka jälkeen vaihdetaan liikettä. Kokonaisvaltaista treeniä jossa suoritusvauhdin ja painot määräät itse.

Hinnasto:
Kertamaksu: 10 €
10 x kortti: 75 €
Anytimekortti: 230 € (2.9.-15.12.2019)

 

 
Instagram

TaE:lla voitokas päivä Peran kisoissa Forssassa. Hannekselle voitto TVS:n Oula Harisesta 5-0 ja samoin Annalle voitto TuJy:n Jenni Kiilistä 5-0

Viikon Erä-liikkuja löytyi TemppiksestäTaitava Otso teki hienoja temppuja! #tapanilaneraofficial #seurasydän #temppu #temppukoulu