Ajankohtaista

Dancemaraton lauantaina 21.3.2020 klo 11.30-13.00

Dancemaraton lauantaina 21.3.2020 klo 11.30-13.00

Kevään ensimmäinen tanssimaraton kaikille tanssin ystäville.

Lue lisää »

Kesän liikuntaleirit 7-12-vuotiaille

Kesän liikuntaleirit 7-12-vuotiaille

Tule viettämään kesän hauskin viikko sporttileirillä ja tanssi- ja liikuntaleirillä.

Lue lisää »

Nalle- ja nassikkapainikurssit lapsille ja perheille

Nalle- ja nassikkapainikurssit lapsille ja perheille

Kevään uutuuskurssit alkavat maaliskuussa arki-iltaisin.

Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset uutiset »

 

Tapanilan Erän uusi seuramallisto on ilmestynyt. Täältä löydät mallistomme.
Tilausohjeet löytyvät tästä.

 

Seuraavat aikuisten ryhmäliikuntatunnit

Liikuntaa vauvasta vaariin

Vauva- ja perheliikunta

Tarjoamme vauva- ja perheliikuntaa 3 kk-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.  Mukaan tunnille voi tulla yksi vanhempi, molemmat vanhemmat tai joku muu lapselle läheinen aikuinen.

Lue lisää >>

Lasten- ja nuorten liikunta

Temppuilua, balettia ja erilaisia tanssitunteja 3-15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Lue lisää >>

 

Aikuisten liikunta

Jumpat, tanssitunnit, kehonhuolto, sisäpyöräily, kiertoharjoittelu, pilates, jooga, miesten omat tunnit- nämä ja monta muuta tuntia löydät monipuolisesta ryhmäliikuntavalikoimastamme.

Lue lisää >>

Eläkeikäisten liikunta

Iloa ja energiaa arkeen senioriliikunnasta. Liiku reippaasti jumpissamme, huolla kehoa joogassa ja venyttelyssä ja paranna lihaskuntoa kiertoharjoittelussa. Näitä ja paljon kaikkea muuta pääset kokemaan tunneillamme.

Lue lisää >>

Ryhti+core 

Maanantai-illan ryhmäliikuntatunnit aloittaa ryhti+core tunti klo 16.15. Tämä tehokas 45 minuuttinen keskittyy ryhtiä tukevien lihasten liikkuvuuden parantamiseen ja keskivartalon voiman lisäämiseen. 

Tunti alkaa lämmittelyllä jossa tehdään erilaisia kiertoja, kurkotuksia ja rullauksia. Ryhtiä parannetaan vahvistamalla ja venyttämällä lihaksia. Tunnin lopuksi vahvistetaan vielä vatsa- ja selkälihaksia. Tunti päättyy venyttelyyn. Liikkeissä käytetään omaa kehoa, keppejä ja palloja. Tunti sopii kaikille. Ohjaajana Tobias Heikkilä.

Instagram

Viikon Erä-liikkuja on sporttinen Marita ⛷️. Maritalla on monipuolinen liikuntatausta johon kuuluu mm. hiihto, telinevoimistelu, jooga, salitreeni, laskettelu, vaellus ja suunnistus. Erällä hän käy tällä hetkellä kahdesti viikossa kiertoharjoittelutunneilla. Luonnossa liikkuminen ja oleminen on Maritalla tärkeää ja kokee saavansa sieltä paljon - rentoutumista ja luonnon kauneuden ihmettelyä. Liikunnasta hän kokee saavansa fyysistä ja henkistä hyvinvointia ja se on myös asia jolla on voinut haastaa ja testata itseään. Kiitos Marita haastattelusta! #tapanilaneraofficial #eräliikkuja #luontoliikunta #vaellus #suunnistus #hiihto #laskettelu #jooga #telinevoimistelu #salitreeni #itsensähaastaminen

Tapanilan Erä ja 90-luku. Urheiluseura, joka tarjoaa jokaiselle jotain, vauvasta vaariin. ”Erän elämän portaat” toiminnan ideologisena perustana#urheiluseura#historia#monipuolisuus#vauvastavaariin#liikuntalajit#harrasteliikunta