Ajankohtaista

Toimiston aukiolojat 11.1.-22.1.2021

Toimiston aukiolojat 11.1.-22.1.2021

Lue lisää »

Tiedote liikuntatoiminnan keskeytyksen jatkumisesta

Tiedote liikuntatoiminnan keskeytyksen jatkumisesta

Liikuntatoiminta on keskeytetty 31.1.2021 asti.

Lue lisää »

Ryhmäliikunnan livestream tunnit aikuisille ja eläkeikäisille

Ryhmäliikunnan livestream tunnit aikuisille ja eläkeikäisille

Tunnit toteutetaan yhteistyössä Tapanilan Urheilukeskuksen kanssa.

Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset uutiset »

 

Tapanilan Erän uusi seuramallisto on ilmestynyt. Täältä löydät mallistomme.
Tilausohjeet löytyvät tästä.

 

Seuraavat aikuisten ryhmäliikuntatunnit

Liikuntaa vauvasta vaariin

Vauva- ja perheliikunta

Tarjoamme vauva- ja perheliikuntaa 3 kk-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.  Mukaan tunnille voi tulla yksi vanhempi, molemmat vanhemmat tai joku muu lapselle läheinen aikuinen.

Lue lisää >>

Lasten- ja nuorten liikunta

Temppuilua, balettia ja erilaisia tanssitunteja 3-15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Lue lisää >>

 

Aikuisten liikunta

Jumpat, tanssitunnit, kehonhuolto, sisäpyöräily, kiertoharjoittelu, pilates, jooga, miesten omat tunnit- nämä ja monta muuta tuntia löydät monipuolisesta ryhmäliikuntavalikoimastamme.

Lue lisää >>

Eläkeikäisten liikunta

Iloa ja energiaa arkeen senioriliikunnasta. Liiku reippaasti jumpissamme, huolla kehoa joogassa ja venyttelyssä ja paranna lihaskuntoa kiertoharjoittelussa. Näitä ja paljon kaikkea muuta pääset kokemaan tunneillamme.

Lue lisää >>

Hyödynnä liikuntaetusi meillä!

Meillä käyvät seuraavat liikuntaedut: Smartum, Eazybreak, ePassi, Edenred ja Tyky.

Hyödynnä liikuntaetusi aikuisten kurssimaksuissa ja jumppakorteissa. Liikuntaedulla voit maksaa myös ryhmä- ja harrasteliikunnan vauva- ja perheliikuntakursseja.

Instagram

Livestream tunnit 11.1.-13.1. Tunnit toteutetaan yhteistyössä Tapanilan Urheilukeskuksen kanssa. Mukaan tunneille osoitteesta: https://www.youtube.com/channel/UC0BlYKLJeR9-hc0jqgjYklQ

Tiedote liikuntatoiminnan keskeytyksen jatkumisesta Helsingin koronakoordinaatioryhmä on juuri antanut ajankohtaisen tiedotteen, jossa käsiteltiin epidemiatilannetta ja suosituksia viruksen pysäyttämiseksi. Voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia tullaan jatkamaan 31.1.2021 asti. Tämä tarkoittaa sitä, että pääsemme käynnistämään liikuntatoimintamme vasta 1.2.2021. Poikkeuksena sallimme SM-tason urheilijoiden pienryhmäharjoittelun. Mikäli emme pääse käynnistämään liikuntatoimintaa 1.2, tiedotamme asiasta välittömästi. Koronakoordinaatioryhmä antaa ensi viikon alussa uuden tiedotteen koskien lasten- ja nuorten liikunnan harrastamista. On mahdollista, että lasten- ja nuorten liikunta sallitaan, mutta siitä tiedetään ensi viikolla lisää. Ilmoitamme heti. Kuten aiemmin ilmoitimme tulemme jatkamaan kevätkautta toukokuun loppuun asti harraste- ja ryhmäliikunnan puolella (korvaamme näin tammikuun tunnit). Tarkistakaa lajijaostojen tarkemmat toimintaohjeet https://www.tapanilanera.fi/fi/jaostot Tulemme hyvittämään 10X korttien pituutta myös keskeytyneen toiminnan verran. Teemme hyvityksen vasta helmikuussa kun on varmuus, että liikuntatoiminta pystytään käynnistämään. Olkaa yhteydessä sähköpostilla era@tapanilanera.fi ajalla 1.2. – 5.2.2021 Toimistomme hiljenee ensi viikon jälkeen lomautuksille. Tämä tilanne on haastava meille monille. Uskotaan tulevaisuuteen ja mennään nyt suositusten mukaan. Toivotaan aurinkoisempaa kevättä kaikille. Normaali arki odottaa, mutta tulee kunhan meistä jokainen muistaa nyt noudattaa rajoituksia ja suosituksia. #tapanilaneraofficial