Ajankohtaista

Toimisto on suljettu tiistaina 11.8.

Toimisto on suljettu tiistaina 11.8.

Palvalemme jälleen keskiviikkona 12.8 klo 8.30 alkaen

Lue lisää »

Syksyn avoimet ovet torstaina 13.8 klo 16.00-20.00

Syksyn avoimet ovet torstaina 13.8 klo 16.00-20.00

Lue lisää »

Syyskauden (31.8.-13.12.2020) kurssitarjonta esillä- ilmoittaudu mukaan 13.8 alkaen

Syyskauden (31.8.-13.12.2020) kurssitarjonta esillä- ilmoittaudu mukaan 13.8 alkaen

Eläkeikäisten ilmoittautuminen syyskaudelle 2020 alkaa maanantaina 3.8.

Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset uutiset »

 

Tapanilan Erän uusi seuramallisto on ilmestynyt. Täältä löydät mallistomme.
Tilausohjeet löytyvät tästä.

 

Seuraavat aikuisten ryhmäliikuntatunnit

Liikuntaa vauvasta vaariin

Vauva- ja perheliikunta

Tarjoamme vauva- ja perheliikuntaa 3 kk-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.  Mukaan tunnille voi tulla yksi vanhempi, molemmat vanhemmat tai joku muu lapselle läheinen aikuinen.

Lue lisää >>

Lasten- ja nuorten liikunta

Temppuilua, balettia ja erilaisia tanssitunteja 3-15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Lue lisää >>

 

Aikuisten liikunta

Jumpat, tanssitunnit, kehonhuolto, sisäpyöräily, kiertoharjoittelu, pilates, jooga, miesten omat tunnit- nämä ja monta muuta tuntia löydät monipuolisesta ryhmäliikuntavalikoimastamme.

Lue lisää >>

Eläkeikäisten liikunta

Iloa ja energiaa arkeen senioriliikunnasta. Liiku reippaasti jumpissamme, huolla kehoa joogassa ja venyttelyssä ja paranna lihaskuntoa kiertoharjoittelussa. Näitä ja paljon kaikkea muuta pääset kokemaan tunneillamme.

Lue lisää >>

FasciaMethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien, Anne Purasen ja Viivi Kettukankaan, kehittämä kehonhuoltomenetelmä ryhmäliikuntaan ja lisätyökalu yksilövalmennukseen.

FasciaMe-konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. FasciaMe soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

FasciaMethod kurssi maanantaisin 31.8.-7.12 klo 19.00-20.00. Ohjaajana Sanna Palas-Lassila, paikka studio (päärakennus).

 

Instagram

Iyengarjooga johdantokurssi elokuussa 6.8.-27.8, torstaisin klo 18.00-20.00. Kurssi antaa valmiudet osallistua iyengarjooga alkeisjatko/jatkoryhmään. Lisätietoja löydät nettisivuilta. #tapanilaneraofficial #iyengaryoga

Lasten, nuorten ja perheiden kesäkuun liikuntaleirit- ja kerhot olivat menestys! Saimme liikutettua ja leikitettyä satoja innokkaita. Tätä kivaa on luvassa vielä elokuun ensimmäisellä viikolla. Ilmoittaudu mukaan liikunnalliseen kesäkerhoon 3.8.-7.8 myClubissa. #tapanilaneraofficial #kesäleirit2020 #kesäkerho #perhesporttis #perheliikunta #kesäsporttis #sporttis