Ajankohtaista

Toimistossa poikkeusaukioloajat tällä viikolla 18.11-22.11.2019

Toimistossa poikkeusaukioloajat tällä viikolla 18.11-22.11.2019

Lue lisää »

Joulun ajan ryhmäliikuntaohjelma on julkaistu

Joulun ajan ryhmäliikuntaohjelma on julkaistu

Lue lisää »

Aikuisten ryhmäliikunnan anytimekortti syyskaudeksi

Aikuisten ryhmäliikunnan anytimekortti syyskaudeksi

Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset uutiset »

 

Seuraa Tapanilan Erää instagramissa nimellä tapanilaneraofficial

 

Seuraavat aikuisten ryhmäliikuntatunnit

Liikuntaa vauvasta vaariin

Vauva- ja perheliikunta

Tarjoamme vauva- ja perheliikuntaa 3 kk-5-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.  Mukaan tunnille voi tulla yksi vanhempi, molemmat vanhemmat tai joku muu lapselle läheinen aikuinen.

Lue lisää >>

Lasten- ja nuorten liikunta

Temppuilua, balettia ja erilaisia tanssitunteja 3-15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Lue lisää >>

 

Aikuisten liikunta

Jumpat, tanssitunnit, kehonhuolto, sisäpyöräily, kiertoharjoittelu, pilates, jooga, miesten omat tunnit- nämä ja monta muuta tuntia löydät monipuolisesta ryhmäliikuntavalikoimastamme.

Lue lisää >>

Eläkeikäisten liikunta

Iloa ja energiaa arkeen senioriliikunnasta. Liiku reippaasti jumpissamme, huolla kehoa joogassa ja venyttelyssä ja paranna lihaskuntoa kiertoharjoittelussa. Näitä ja paljon kaikkea muuta pääset kokemaan tunneillamme.

Lue lisää >>

Äijien oma tunti

Kaikille soveltuva äijäjooga

Äijäjoogassa joogataan rennosti äijämeiningillä. Tunti perustuu astangajoogaan ja sopii kaikille. Tunnin aikana venytetään fascialinjoja, vahvistetaan lihaksia ja poistetaan stressiä. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla, tule avoimin mielin tunnille. Jokainen saa tehdä tunnilla omannäköisiä asanoita ja kehittyä omalla tasollaan.

Äijäjoogaa maanantaisin klo 20.00-21.00, liikuntasalissa 1. Ohjaajana Mari Ratilainen.
Kertamaksu 15 € tai anytimekortti 4.11-15.12.2019 95 €. Tunnille voi tulla ilmoittautumatta.

 

 
Instagram

Nyrkkeilykoulussa tällä kaudella aloittanut Aaro, 11 vuotta, innostui nyrkkeilystä käytyään kokeilemassa sitä avoimissa ovissa. Aarosta parasta treeneissä on säkkien lyöminen. Hän aikoo jatkaa harrastusta myös keväällä. Tsemppiä treeneihin Aaro! #tapanilaneraofficial @tapenyrkk #nyrkkeilykoulu #seurasydän

Kuvassa viikon Erä-liikkujamme Nora. Nora on käynyt aikuisten ryhmäliikuntatunneilla jo useamman vuoden ajan. Hänen lempituntejaan ovat kahvakuula, kiinteytys, zumba toning ja kehonhuolto. Erälle on Noran mielestä helppo tulla koska se on lähellä, vuorotyöläiselle on tarjolla aamu- ja iltatunteja ja hinnat ovat edulliset. Ohjaus Erällä on Noran mielestä hyvää ja ammattitaitoista. Kiitos Nora haastattelusta! #tapanilaneraofficial #ryhmäliikunta #ryhmäliikkuja #seurasydän