Ajankohtaista

Tapanilan Erä Olympiakomitean #seurasydän-kampanjassa mukana

Tapanilan Erä Olympiakomitean #seurasydän-kampanjassa mukana

Lue lisää »

Afrotanssia alkeista  - jatkotunteihin tiistai iltaisin

Afrotanssia alkeista - jatkotunteihin tiistai iltaisin

Lue lisää »

Verkkokauppa on auki - osta helposti kortteja aikuisten ryhmäliikuntaan

Verkkokauppa on auki - osta helposti kortteja aikuisten ryhmäliikuntaan

Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset uutiset »

 

Tehokasta aamupäiväliikuntaa tatameilla 2.9 alkaen maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.00. Lue lisää sivun alalaidasta. Näihin treeneihin voit ottaa lapsen mukaan.

 

Seuraavat aikuisten ryhmäliikuntatunnit

Liikuntaa vauvasta vaariin

Vauva- ja perheliikunta

Tarjoamme vauva- ja perheliikuntaa 3 kk-5-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.  Mukaan tunnille voi tulla yksi vanhempi, molemmat vanhemmat tai joku muu lapselle läheinen aikuinen.

Lue lisää >>

Lasten- ja nuorten liikunta

Temppuilua, balettia ja erilaisia tanssitunteja 3-15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Lue lisää >>

 

Aikuisten liikunta

Jumpat, tanssitunnit, kehonhuolto, sisäpyöräily, kiertoharjoittelu, pilates, jooga, miesten omat tunnit- nämä ja monta muuta tuntia löydät monipuolisesta ryhmäliikuntavalikoimastamme.

Lue lisää >>

Eläkeikäisten liikunta

Iloa ja energiaa arkeen senioriliikunnasta. Liiku reippaasti jumpissamme, huolla kehoa joogassa ja venyttelyssä ja paranna lihaskuntoa kiertoharjoittelussa. Näitä ja paljon kaikkea muuta pääset kokemaan tunneillamme.

Lue lisää >>

Aamupäiväliikuntaa tatameilla

Tehokasta ja reipasta aamupäiväliikuntaa tatameilla (kirjaston vieressä). Näille tunneille voit ottaa lapsen mukaan. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Maanantaisin klo 10.00-11.00 Hiit+core
Hiit tulee sanoista high-intensity-interval-training eli korkeatehoinen intervalliharjoitus. Tunti sisältää lyhyitä (noin 20-40 sekunnin) työosuuksia ja niitä seuraavat palautukset. Core-osuudessa vahvistetaan monipuolisesti vatsa- ja selkälihaksia oman kehon painolla sekä välineillä.

Keskiviikkoisin klo 10.00-11.00 Kiertoharjoittelu
Tunti sopii kaikille. Tunnilla käytetään oman kehon painoa, kahvakuulia ja käsipainoja. Jokaisessa pisteessä ollaan 45 sekunnin ajan jonka jälkeen vaihdetaan liikettä. Kokonaisvaltaista treeniä jossa suoritusvauhdin ja painot määräät itse.

Hinnasto:
Kertamaksu: 10 €
10 x kortti: 75 €
Anytimekortti: 230 € (2.9.-15.12.2019)

 

 

Lyhyesti Erästä

 

Tapanilan Erä vuodesta 1933

Tapanilan Erä perustettiin virallisesti 85 vuotta sitten, syyskuun 6. päivänä 1933. Silloin asialla oli 23 tapanilalaista ja tuskin kukaan arvasi Erästä kasvavan Helsingin suurin liikuntaseura. Perustavassa kokouksessa päätettiin liittyä viiteen Suomen Voimistelu- ja Urheiluliiton alaiseen lajiliittoon: urheilu-, hiihto-, pesäpallo-, pyöräily-, poikaurheilu- ja jalkapalloliittoon. Uuden seuran jäsenmäärä kasvoi nopeasti. Ensimmäisenä toimintavuonna se oli jo tasan 200 henkilöä.

Nyt Tapanilan Erän jäsenmäärä on vakiintunut noin 5000 aktiivisen liikkujan joukoksi. Tapanilan Erässä on nyt terveys- ja harrasteliikunnan, koululaisten iltapäivätoiminnan ja nuorisotalotoiminnan lisäksi 11 urheilulajijaostoa.