Ajankohtaista

Toimiston aukioloajat

Toimiston aukioloajat

Erän toimiston aukioloajat

Lue lisää »

Hiihtolomaviikon sporttileiri 7-9-vuotiaille 21.-23.2.2022

Hiihtolomaviikon sporttileiri 7-9-vuotiaille 21.-23.2.2022

Lue lisää »

Ulkotreenit ryhmäliikunta ja seniorit VIIKKO 4

Ulkotreenit ryhmäliikunta ja seniorit VIIKKO 4

Lue lisää »

Kaikki ajankohtaiset uutiset »

 

Tapanilan Erän uusi seuramallisto on ilmestynyt. Täältä löydät mallistomme.
Tilausohjeet löytyvät tästä.

TYKYPÄIVÄT >>

Seuraavat aikuisten ryhmäliikuntatunnit

Liikuntaa vauvasta vaariin

Vauva- ja perheliikunta

Tarjoamme vauva- ja perheliikuntaa 3 kk-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.  Mukaan tunnille voi tulla yksi vanhempi, molemmat vanhemmat tai joku muu lapselle läheinen aikuinen.

Lue lisää >>

Lasten- ja nuorten liikunta

Temppuilua, balettia ja erilaisia tanssitunteja 3-15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Lue lisää >>

 

Aikuisten liikunta

Jumpat, tanssitunnit, kehonhuolto, sisäpyöräily, kiertoharjoittelu, pilates, jooga, miesten omat tunnit- nämä ja monta muuta tuntia löydät monipuolisesta ryhmäliikuntavalikoimastamme.

Lue lisää >>

Eläkeikäisten liikunta

Iloa ja energiaa arkeen senioriliikunnasta. Liiku reippaasti jumpissamme, huolla kehoa joogassa ja venyttelyssä ja paranna lihaskuntoa kiertoharjoittelussa. Näitä ja paljon kaikkea muuta pääset kokemaan tunneillamme.

Lue lisää >>

Hyödynnä liikuntaetusi meillä!

Meillä käyvät seuraavat liikuntaedut: Smartum, Eazybreak, ePassi, Edenred ja Tyky.

Hyödynnä liikuntaetusi aikuisten kurssimaksuissa ja jumppakorteissa. Liikuntaedulla voit maksaa myös ryhmä- ja harrasteliikunnan vauva- ja perheliikuntakursseja.

Instagram

Erän ulkotreenit ma & ke klo 17 / 10€ seniorit ti & to klo 10 / 7€ kokoontuminen kirjaston edessä Ilmoittaudu myClubissa tai soita 029 1934 200 Tervetuloa mukaan! #tapanilaneraofficial #ryhmaliikunta #ulkotreenit #ikääntyvien liikunta

Tapanilan Erä ry:n puheenjohtaja Satu Seppälä aloittaa päivänsä hyöytyliikunnalla. Erän puheenjohtajana alkoi juuri toinen toimintavuosi. Satu muutti Tapanilaan vuonna 1999 ja tuli Erän toimintaan mukaan lastensa, tyttöjen voimisteluharrastuksen kautta. Oma laji uinti, jota Satu on harrastanut master tasolla. Tällä hetkellä kaikki liikunta kiinnostaa ja nyt kun salit ovat kiinni,niin kannustan kaikkia hyötyliikunnan pariin ja palataan ohjattuun liikuntaan sankoin joukoin kun pandemia hellittää ja ovet taas aukeavat. #tapanilaneraofficial #hyötyliikunta