Jaostot

Seurassamme toimii 11 lajijaostoa.

 

 


Jousiammunta

Jousiammunta

Jousiammuntajaosto perustettiin 15.3.1990. Jaosto oli Suomen Jousiampujainliiton 70. jäsenseura. Tällä hetkellä jaosto ei järjestä alkeisammuntaa eikä kursseja.

Perustettu 1990

Yhteystiedot

tapanilanera@jousiammunta.fi

Jaoston sivuille

Ju-jutsu

Ju-jutsu

Ju-jutsujaosto on perustettu vuonna 1994. Jaosto aloitti ensimmäisenä Suomessa saksalaisen ju-jutsun, Ju-jutsu 2000, opettamisen. Myöhemmin opetukseen tuli mukaan brasilialainen ju-jutsu, Kali Sikaran sekä toiminnallinen harjoittelu. Jäseniä jaostossa on yli 200, aina lapsista seniori-ikäisiin asti. 

Perustettu 1994

Yhteystiedot

Mika Holopainen
puh. 050 527 7091
info@eranjujutsu.fi

Jaoston sivuille

Judo

Judo

Tapanilan Erän judo on osa Suomen suurinta urheiluseuraa Tapanilan Erää. Judojaosto toimii vapaaehtoistyöperiaatteella. Jaostosta on kasvanut useita menestyneitä kilpailijoita niin kansallisiin kisoihin kuin kansainvälisellekin tasolle. Tämän hetken pääpaino on junioritoiminnassa sekä kunto- ja tekniikka harjoituksissa. Kaikissa ikäluokissa on mukana niin vasta-aloittaneita kuin pitkän linjan harrastajia. Olemme verrattain pieni jaosto (jäseniä noin 30) ja mukaan on helppo hypätä milloin vain, vaikka kesken kauden. Liity tyytyväisten harrastajien joukkoon ja tule mukaan kehittämään kuntoa ja kamppailutaitoja.

Perustettu 1989

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Jukka Roine
puh. 0400 459 814
jukka.roine@pp.inet.fi

Jaoston sivuille

Keilailu

Keilailu

Tapanilan Erän keilajaosto on perustettu 1963. Jaostossa on jäseniä 30, joita naisia 7. Tällä hetkellä jäsenistön ikävuodet ovat 25:stä 89:ään. Harjoittelemme Tapanilassa tiistaisin klo 19.00-20.00. Osallistumme muutamalla eritasoisella joukkueella keilailun paikallis- ja valatakunnan sarjoihin. Lisäksi pelaamme säännöllisiä seuraotteluita muutamaa muuta alueen seuraa vastaan. Keilailujaostolla ei ole tällä hetkellä kotisivuja. 

Perustettu 1963

Yhteystiedot

puh. 050 301 7396
kalervo.laakso@gemalto.com

Jaoston sivuille

Kiipeily

Kiipeily

Kiipeilyjaosto on Suomen Kiipeilyliiton alainen kiipeilyseura. Seuramme järjestää toimintaa kaiken ikäisille. Aikuisille on tarjolla vakiovuoroja ja junioreille ohjattuja ryhmiä.

Perustettu 1994

Yhteystiedot

kiipeilyjaosto@gmail.com

Jaoston sivuille

Krav-maga

Krav-maga

Jaostomme tarjoaa monipuolista ja haastavaa itsepuolustus- ja kamppailutreeniä kaikille yli kahdeksantoista vuotiaille miehille ja naisille. Peruskurssimme alkavat kahdesti vuodessa, tammikuussa ja syyskuussa.

Perustettu 1997

Yhteystiedot

Petteri Särkkä
puh. 040 558 7737
sarkka.petteri@gmail.com

Jaoston sivuille

Lentopallo

Lentopallo

Tapanilan Erän lentopallojaostossa lentopalloilee tällä hetkellä noin 200 naista ja miestä. Jaosto järjestää kilpajoukkuetoimintaa naisille ja miehille sekä kuntolentopalloa niille jotka eivät ole kiinnostuneet kilpaurheilusta.

Perustettu 1982

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Risto Ryynänen
puh. 040 519 5093
risto.ryynanen@fingrid.fi

Jaoston sivuille

Miekkailu

Miekkailu

Miekkailujaosto keskittyy nuoriso- ja kilpailutoimintaan aseina sekä kalpa että säilä. Jäsenemme ovat tasoltaan kuntoilijoista maailmalla mainetta niittäneisiin kilpaurheilijoihin. Eri tasoiset ja ikäiset harjoittelevat yhdessä minkä vuoksi ilmapiiri on harjoituksissa avoin. 

Perustettu 1991

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Olli Mahlamäki
puh. 044 320 4841
tapera.miekkailujaosto@gmail.com

 

Jaoston sivuille

Nyrkkeily

Nyrkkeily

Jaostomme toiminnassa yhdistyvät perinteet ja kuntoilun ilo. Kilparyhmän lisäksi seurassamme harjoittelevat nyrkkeilykoululaiset ja nuoriso eli harrasteryhmä. Lisäksi jaostollamme on erityisen monipuolinen kuntonyrkkeilytoiminta.Toiminta perustuu aktiivisten vapaaehtoistyöntekijöiden työhön-rakkaudesta lajiin.

Perustettu 

Yhteystiedot

tae.asiakaspalvelu@gmail.com
tae.kuntonyrkkeily@gmail.com

Jaoston sivuille

Voimistelu

Voimistelu

Voimistelujaostossa voi harrastaa joukkuevoimistelua harrasteryhmissä tai joukkueissa jotka kilpailevat Suomen Voimisteluliiton kilpa- tai SM-sarjoissa sekä kansainvälisissä kilpailuissa. Lisäksi tarjontaan kuuluu rytminen ja tanssillinen voimistelu. Voimistelujaostolla on jäseniä kilpa- ja harrasteryhmissä yli 350. 

Perustettu

Yhteystiedot

Salla Virranniemi
puh. 040 849 8207
tapanilanvoimistelijat@gmail.com

Jaoston sivuille

Yleisurheilu

Yleisurheilu

Yleisurheilujaosto tarjoaa yleisurheiluharjoituksia ja kilpailuja kaikille ikäluokille. Harjoituspaikkoina ovat Pukinmäen kenttä, Eläintarhan kenttä, Eläintarhan tunneli, Liikuntamylly, Pallomylly, Pukinmäenkaaren peruskoulu ja Tapanilan Urheilukeskus. Aikuisurheilijat (yli 30-vuotiaat) ovat myös keskeisessä roolissa. Jaosto on myös erittäin aktiivinen eri tasojen kilpailujen järjestäjänä.

Perustettu 1933

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Antti Kastari
puh. 0400 469 166
toimisto@tapanilaneranyleisurheilu.net

Jaoston sivuille