Tapanilan Erän jaostot ja lajit

Seurassamme toimii 10 lajijaostoa.

 

 


Jousiammunta

Jousiammunta

Jousiammuntajaosto perustettiin 15.3.1990. Jaosto oli Suomen Jousiampujainliiton 70. jäsenseura. Tällä hetkellä jaosto ei järjestä alkeisammuntaa eikä kursseja.

Perustettu 1990

Yhteystiedot

tapanilanera@jousiammunta.fi

Jaoston sivuille

Ju-jutsu

Ju-jutsu

Ju-jutsujaosto on perustettu vuonna 1994. Jaosto aloitti ensimmäisenä Suomessa saksalaisen ju-jutsun, Ju-jutsu 2000, opettamisen. Myöhemmin opetukseen tuli mukaan brasilialainen ju-jutsu, Kali Sikaran sekä toiminnallinen harjoittelu. Jäseniä jaostossa on yli 200, aina lapsista seniori-ikäisiin asti. 

Perustettu 1994

Yhteystiedot

Mika Holopainen
puh. 050 527 7091
info@eranjujutsu.fi

Jaoston sivuille

Keilailu

Keilailu

Tapanilan Erän keilajaosto on perustettu 1963. Jaostossa on jäseniä 30, joita naisia 7. Tällä hetkellä jäsenistön ikävuodet ovat 25:stä 89:ään. Harjoittelemme Tapanilassa tiistaisin klo 19.00-20.00. Osallistumme muutamalla eritasoisella joukkueella keilailun paikallis- ja valatakunnan sarjoihin. Lisäksi pelaamme säännöllisiä seuraotteluita muutamaa muuta alueen seuraa vastaan. Keilailujaostolla ei ole tällä hetkellä kotisivuja. 

Perustettu 1963

Yhteystiedot

puh. 050 301 7396
keilailu@tapanilanera.fi

Jaoston sivuille

Kiipeily

Kiipeily

Kiipeilyjaosto on Suomen Kiipeilyliiton alainen kiipeilyseura. Seuramme järjestää toimintaa kaiken ikäisille. Aikuisille on tarjolla vakiovuoroja ja junioreille ohjattuja ryhmiä.

Perustettu 1994

Yhteystiedot

kiipeily@tapanilanera.fi

Jaoston sivuille

Krav-maga

Krav-maga

Jaostomme tarjoaa monipuolista ja haastavaa itsepuolustus- ja kamppailutreeniä kaikille yli kahdeksantoista vuotiaille miehille ja naisille. Peruskurssimme alkavat kahdesti vuodessa, tammikuussa ja syyskuussa.

Perustettu 1997

Yhteystiedot

Niko Kumpulainen
puh. 0500 373 353
niko.kumpulainen@experant.fi

Jaoston sivuille

Lentopallo

Lentopallo

Tapanilan Erän lentopallojaostossa lentopalloilee tällä hetkellä noin 200 naista ja miestä. Jaosto järjestää kilpajoukkuetoimintaa naisille ja miehille sekä kuntolentopalloa niille jotka eivät ole kiinnostuneet kilpaurheilusta.

Perustettu 1982

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Risto Ryynänen
puh. 040 519 5093
risto.ryynanen@fingrid.fi

Jaoston sivuille

Miekkailu

Miekkailu

Miekkailujaosto keskittyy nuoriso- ja kilpailutoimintaan aseina sekä kalpa että säilä. Jäsenemme ovat tasoltaan kuntoilijoista maailmalla mainetta niittäneisiin kilpaurheilijoihin. Eri tasoiset ja ikäiset harjoittelevat yhdessä minkä vuoksi ilmapiiri on harjoituksissa avoin. 

Perustettu 1991

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Olli Mahlamäki
puh. 044 320 4841
miekkailu@tapanilanera.fi

 

Jaoston sivuille

Nyrkkeily

Nyrkkeily

Jaostomme toiminnassa yhdistyvät perinteet ja kuntoilun ilo. Kilparyhmän lisäksi seurassamme harjoittelevat nyrkkeilykoululaiset ja nuoriso eli harrasteryhmä. Lisäksi jaostollamme on erityisen monipuolinen kuntonyrkkeilytoiminta.Toiminta perustuu aktiivisten vapaaehtoistyöntekijöiden työhön-rakkaudesta lajiin.

Perustettu 

Yhteystiedot

nyrkkeily@tapanilanera.fi

Jaoston sivuille

Voimistelu

Voimistelu

Voimistelujaostossa voi harrastaa joukkuevoimistelua harrasteryhmissä tai joukkueissa jotka kilpailevat Suomen Voimisteluliiton kilpa- tai SM-sarjoissa sekä kansainvälisissä kilpailuissa. Lisäksi tarjontaan kuuluu rytminen ja tanssillinen voimistelu. Voimistelujaostolla on jäseniä kilpa- ja harrasteryhmissä yli 350. 

Perustettu 2008

Yhteystiedot

Toiminnanjohtaja Salla Virranniemi
puh. 040 849 8207
voimistelu@tapanilanera.fi

Jaoston sivuille

Yleisurheilu

Yleisurheilu

Yleisurheilujaosto tarjoaa yleisurheiluharjoituksia ja kilpailuja kaikille ikäluokille. Harjoituspaikkoina ovat Pukinmäen kenttä, Eläintarhan kenttä, Eläintarhan tunneli, Liikuntamylly, Pallomylly, Pukinmäenkaaren peruskoulu ja Tapanilan Urheilukeskus. Aikuisurheilijat (yli 30-vuotiaat) ovat myös keskeisessä roolissa. Jaosto on myös erittäin aktiivinen eri tasojen kilpailujen järjestäjänä.

Perustettu 1933

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Antti Kastari
puh. 0400 469 166
yleisurheilu@tapanilanera.fi

Jaoston sivuille