Tapanilan Erän jaostot ja lajit

Seurassamme toimii 11 lajijaostoa.

 

 

Jousiammunta

Jousiammunta

Jousiammuntajaosto perustettiin 15.3.1990. Jaosto oli Suomen Jousiampujainliiton 70. jäsenseura. Tällä hetkellä jaosto ei järjestä alkeisammuntaa eikä kursseja.

Perustettu 1990

Yhteystiedot

tapanilanera@jousiammunta.fi

Jaoston sivuille

Ju-jutsu

Ju-jutsu

Ju-jutsujaosto on perustettu vuonna 1994. Jaosto aloitti ensimmäisenä Suomessa saksalaisen ju-jutsun, Ju-jutsu 2000, opettamisen. Myöhemmin opetukseen tuli mukaan brasilialainen ju-jutsu, Kali Sikaran sekä toiminnallinen harjoittelu. Jäseniä jaostossa on yli 200, aina lapsista seniori-ikäisiin asti. 

Perustettu 1994

Yhteystiedot

info@eranjujutsu.fi

Jaoston sivuille

Keilailu

Keilailu

Tapanilan Erän keilajaosto on perustettu 1963. Jaostossa on jäseniä 30, joita naisia 7. Tällä hetkellä jäsenistön ikävuodet ovat 25:stä 89:ään. Harjoitukset järjestetään Tapanilassa tiistaisin klo 19.00-20.00. Keilajaosto osallistuu muutamalla eritasoisella joukkueella keilailun paikallis- ja valtakunnan sarjoihin. Lisäksi jaosto pelaa säännöllisiä seuraotteluita muutamaa muuta alueen seuraa vastaan. 

Perustettu 1963

Yhteystiedot

puh. 050 301 7396
keilailu@tapanilanera.fi

Jaoston sivuille

Kiipeily

Kiipeily

Kiipeilyjaosto on Suomen Kiipeilyliiton alainen kiipeilyseura. Seura järjestää toimintaa kaiken ikäisille. Aikuisille on tarjolla vakiovuoroja ja junioreille ohjattuja ryhmiä.

Perustettu 1994

Yhteystiedot

kiipeily@tapanilanera.fi

Jaoston sivuille

Krav-maga

Krav-maga

Jaosto tarjoaa monipuolista ja haastavaa itsepuolustus- ja kamppailutreeniä kaikille yli kahdeksantoista vuotiaille miehille ja naisille. Peruskurssit alkavat kahdesti vuodessa, tammikuussa ja syyskuussa.

Perustettu 1997

Yhteystiedot

Niko Kumpulainen
puh. 0500 373 353
niko.kumpulainen@experant.fi

Jaoston sivuille

Kädenvääntö

 

Kädenvääntöjaosto harjoittelee Erätalon liikuntasalissa keskiviikkoisin klo 19-21. Kaikki lajista kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita mukaan harjoituksiin. Reenivastusta harjoituksista löytyy ensikertalaisesta maailmanmestariin asti.

Yhteystiedot
 
Puheenjohtaja Topi Juvonen
Puh. 0443338754
topijuvonen@hotmail.com
Jaoston sivuille

Lentopallo

Lentopallo

Tapanilan Erän lentopallojaostossa lentopalloilee tällä hetkellä noin 200 naista ja miestä. Jaosto järjestää kilpajoukkuetoimintaa naisille ja miehille sekä kuntolentopalloa niille jotka eivät ole kiinnostuneet kilpaurheilusta.

Perustettu 1982

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Risto Ryynänen
puh. 040 519 5093
risto.ryynanen@fingrid.fi

Jaoston sivuille

Miekkailu

Miekkailu

Miekkailujaosto keskittyy nuoriso- ja kilpailutoimintaan aseina sekä kalpa että säilä. Jäsenet ovat tasoltaan kuntoilijoista maailmalla mainetta niittäneisiin kilpaurheilijoihin. Eri tasoiset ja ikäiset harjoittelevat yhdessä minkä vuoksi ilmapiiri on harjoituksissa avoin. 

Perustettu 1991

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Olli Mahlamäki
puh. 044 320 4841
miekkailu@tapanilanera.fi

 

Jaoston sivuille

Nyrkkeily

Nyrkkeily

Jaoston toiminnassa yhdistyvät perinteet ja kuntoilun ilo. Kilparyhmän lisäksi seurassa harjoittelevat nyrkkeilykoululaiset ja nuoriso eli harrasteryhmä. Lisäksi jaostolla on erityisen monipuolinen kuntonyrkkeilytoiminta.Toiminta perustuu aktiivisten vapaaehtoistyöntekijöiden työhön-rakkaudesta lajiin.

Perustettu 

Yhteystiedot

nyrkkeily@tapanilanera.fi

Jaoston sivuille

Voimistelu

Voimistelu

Vuodesta 2008 itsenäisenä lajijaostona toiminut voimistelujaosto on tunnettu menestyksekkäistä joukkuevoimistelujoukkueista, joiden kirkkaimpiin saavutuksiin kuuluvat useat alle 14-vuotiaiden Suomen mestaruudet sekä 14-16-vuotiaiden maailmanmestaruus yhteistyöjoukkueen voimin vuonna 2017. Jaoston päälaji on joukkuevoimistelu, jossa urheilullisuus ja taiteellisuus yhdistyvät upeasti voimistelijoiden täsmällisesti suorittamissa ohjelmissa. Laji vaatii monipuolisesti kestävyyttä, voimaa, nopeutta ja liikkuvuutta. Voimistelijat harjoittelevat omassa kotihallissaan Tapulin liikuntakeskuksessa voimistelukanveeseilla, Maunulan liikuntahallissa sekä lähialueen kouluilla. Satsaus olosuhteisiin mahdollistaa laadukkaat harjoittelumahdollisuudet kaiken ikäisille.

Joukkuevoimistelun harraste- ja kilparyhmien lisäksi jaosto tarjoaa laadukkaita matalan kynnyksen harrastevoimistelun ryhmiä kuten voimistelukouluja ja satuvoimistelua sekä vauhdikkaampaa voimistelua (Ninjagym, temppuvoimistelu). Harrastevoimistelu ei suuntaa minkään tietyn voimistelulajin kilpailuihin. Liikunnan ilo on tärkein! Aikuisille ja ikääntyville löytyy tanssillisen voimistelun ryhmiä. Tanssillinen voimistelu keskittyy virtaavaan musiikin mukaan tehtävään liikkeeseen. Lajin voi aloittaa koska vain - hyppää mukaan ja anna liikkeen viedä mennessään.

Meillä voimistellaan ilolla, laadukkaasti ja yhdessä!

Perustettu 2008

Yhteystiedot

Toiminnanjohtaja Salla Virranniemi
puh. 040 849 8207
voimistelu@tapanilanera.fi

Jaoston sivuille

Yleisurheilu

Yleisurheilu

Yleisurheilujaosto tarjoaa yleisurheiluharjoituksia ja kilpailuja kaikille ikäluokille. Harjoituspaikkoina ovat Pukinmäen kenttä, Eläintarhan kenttä, Eläintarhan tunneli, Liikuntamylly, Pallomylly, Pukinmäenkaaren peruskoulu ja Tapanilan Urheilukeskus. Aikuisurheilijat (yli 30-vuotiaat) ovat myös keskeisessä roolissa. Jaosto on myös erittäin aktiivinen eri tasojen kilpailujen järjestäjänä.

Perustettu 1933

Yhteystiedot

yleisurheilu@tapanilanera.fi

Jaoston sivuille