Ilmoittautumisohjeet

Näin ilmoittaudut ryhmiimme

Ilmoittautuminen kausimaksuryhmiin sekä sisäpyöräily-, kiertoharjoittelutunneille tapahtuu verkkosivuillamme olevan aikuisten ryhmäliikuntakalenterin kautta myClubissa, puhelimitse 029 193 4200 tai toimistossamme osoitteessa Erätie 3. Muille kuin edellämainituille kausimaksu-ja sisäpyöräily-, kiertoharjoittelutunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Seuramme käyttää Myclub jäsenpalvelua. Kirjaudu Myclubiin ja luo tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Jäsenpalvelusta löydätte myös kaikki laskunne ja tiedotteet.

Luo tunnukset ja salasana henkilölle, joka ilmoittautuu kurssille. Lasku luodaan ja lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä antamaanne sähköpostiin.  Mikäli unohdatte salasananne, niin etusivultamme löytyy linkki Myclubiin, josta voitte pyytää uuden sal​asanan unohtuneen tilalle.

Otamme ilmoittautumisia vastaan myös kesken kauden, mikäli ryhmissä on tilaa.

 

Peruutus ja peruutusehdot

Mikäli joudut perumaan osallistumisen, otathan heti yhteyttä sähköpostitse era@tapanilanera.fi. Peruuttamattomasta ilmoittautumisesta perimme koko kauden hinnan. Maksamattomat laskut siirrämme perintätoimistolle. Kurssimaksun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei ole peruutus. Mikäli peruutat osallistumisesi alle seitsemän vuorokautta ennen kauden alkamista, perimme 50 % kausimaksusta. 

 

Maksutavat ja muuta tietoa kursseista

Miten maksan kurssin?

Saat laskun sähköpostilla. Ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa kurssimaksun maksamiseen. Maksamattomat kurssimaksut siirrämme perintätoimistolle. Maksuvälineinä meillä käyvät myös Edenred, ePassi, Smartum ja Tyky. Työnantajan tarjoama liikuntaetu on työsuhde-etu, joka on tarkoitettu vain saajansa henkilökohtaiseen käyttöön.

Miten toimin, kun maksan osan kurssistani liikuntaseteleillä ja osan tilisuorituksena?

Laita kurssilaskusi tai sen kopio liikuntaseteleiden kanssa suljettuun kirjekuoreen. Laita kuoreen lisäksi viesti, jossa mainitset milloin olet maksanut/maksat erotuksen. Liikuntaseteleitä sisältävän kuoren voit jättää Erän toimiston ulkopuolella olevaan postilaatikkoon tai antaa ohjaajallesi, joka toimittaa sen toimistolle. Maksa erotus tilillemme käyttäen laskussa mainittua viitenumeroa. Voit myös tuoda liikuntasetelit Erän toimistolle. Liikuntasetelit ovat työsuhde-etu, joka on tarkoitettu saajansa henkilökohtaiseen käyttöön. Vastaanotamme seuraavia liikuntaseteleitä: Smartum, Tyky ja Virike.

Jäsenkortti kursseille ja tunneille

Ryhmäliikuntatunneilla on käytössä sähköinen kortinlukija. Luemme jäsenkortit tunneille/kursseille osallistuvilta ennen tunnin alkua. Osallistuaksesi tunneille/kursseille tulee sinun ladata myClub sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta. Mikäli haluat muovisen jäsenkortin, voit lunastaa sen hintaan 5 € toimistoltamme. Kortti on henkilökohtainen. 10 x kortin ostavien jäsenien tulee itse huolehtia kortin voimassaoloajasta. Voimassaoloajan pystyy tarkistamaan itse myClubista.

Kokeilukerrat?

Meillä ei ole ilmaisia kokeilukertoja. Mikäli haluat tulla kokeilemaan kurssia, olethan yhteydessä asiasta Erän toimistoon. Aikuisten tuntien kokeilukerrasta veloitamme 15 €.

Olen ensi viikolla poissa tunniltani. Pitääkö minun ilmoittaa poissaolostani?

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

Vakuutus ja omavastuu

Aikuisten ryhmäliikuntatunneilla liikkuvia jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta. Anytimekortilla liikkuvilla on kahden viikon omavastuuaika sairastapauksissa.