Ilmoittautumisohjeet

Näin ilmoittaudut mukaan kursseillemme

Ilmoittautuminen kausimaksukursseille tapahtuu verkkosivuillamme olevan eläkeikäisten ryhmäliikuntakalenterin kautta myClubissa, puhelimitse 029 1934 200 tai toimistossamme osoitteessa Erätie 3. Seuramme käyttää myClub jäsenpalvelua. Kirjaudu Myclubiin ja luo tili, jota käytetään ilmoittautumiseen. Jäsenpalvelusta löydätte myös kaikki laskunne ja tiedotteet.

Luo tunnukset ja salasana henkilölle joka ilmoittautuu kurssille. Lasku luodaan ja lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä antamaanne sähköpostiin. Mikäli teillä ei ole sähköpostia, lasku lähetetään kotiin.

Mikäli unohdatte salasananne, niin etusivultamme löytyy linkki Myclubiin josta voitte pyytää uuden salasanan unohtuneen tilalle.

 

Peruutusehdot:

Mikäli joudut perumaan kurssin, otathan heti yhteyttä Erään tsähköpostitse era@tapanilanera.fi. Peruuttamattomasta kurssi-ilmoittautumisesta perimme koko kurssin hinnan. Maksamattomat kurssimaksut siirrämme perintätoimistolle. Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei ole peruutus. Mikäli peruutat osallistumisesi alle seitsemän vuorokautta ennen kurssin alkamista, perimme 50 % kurssihinnasta. 

 

Maksutavat ja muuta tietoa kursseista

Miten maksan kurssin?

Lähetämme laskun sähköpostilla sinulle. Laskun maksaminen onnistuu myös toimistollamme. Ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa kurssimaksun maksamiseen.

 

Jäsenkortti kursseille ja tunneille

Meillä on käytössä sähköinen kortinlukija. Luemme jäsenkortit tunneille/kursseille osallistuvilta ennen tunnin alkua. Osallistuaksesi tunneille/kursseille tulee sinun ladata jäsenkortti puhelimeesi myClubista tai tulostaa se myClubista paperille. Mikäli haluat muovisen jäsenkortin, voit lunastaa sen hintaan 5 € toimistoltamme. Kortti on henkilökohtainen.

 

Kokeilukerrat?

Voit tulla kokeilemaan tuntejamme kokeilumaksulla 10 €.

 

Voinko tulla mukaan kesken kauden?

Olet tervetullut aloittamaan liikunnan meillä milloin tahansa.

 

Olen ensi viikolla poissa tunniltani. Pitääkö minun ilmoittaa poissaolostani?

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Mikäli olet ilmoittautunut tietylle tunnille koko kauden ajaksi, voit käydä korvaamassa poissaolosi jossakin muulla tunnilla. 

 

Vakuutus

Eläkeikäisten tunneilla liikkuvia jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta.