Aikuisten ryhmäliikunnan kesäkausi 31.5.-29.8.2021

(JUMPAT-MIESTEN OMAT TUNNIT-SISÄPYÖRÄILY-KIERTOHARJOITTELU-DANCE, AFRO JA MUUT TANSSITUNNIT-JOOGA-PILATES-TAI-JI)

Tarjoamme monipuolisia ryhmäliikuntatunteja niin vasta-alkajille kuin jo pidempään liikuntaa harrastaneille. Alla olevasta kalenterista näet koko ryhmäliikuntatarjontamme, sekä kausimaksukurssit että kertamaksutunnit.

Kertamaksutunnit kesällä 2021

Kesäkaudella 31.5-29.8.2021 järjestestämme kertamaksutunteja ulkona Erätalon alapihan parkkipaikalla. Kesäkuun ulkotuntien ohjelma löytyy tästä ja heinäkuun tästä. Kertamaksutunnit päivittyvät alla olevaan kalenteriin. Elokuussa 1.-29.8.2021 tunnit järjestetään sisällä, mikäli koronatilanne sen sallii. Elokuun kertamaksutunnit sisällä löytyvät tästä. Kertamaksutunneille ei tarvitse ilmoittautua. Ulkotunneilla on säävaraus, sateella tunteja ei voida pitää.

Kesäkauden hinnasto:

  • kertamaksu 10 € (maksu ohjaajalle käteisellä, varaa tasaraha)
  • 10 x kortti 75 € (voimassa 180 vrk)

Turvallisuusinfo kesän 2021 ryhmäliikunta ulkona

Turvallisuusinfo kesän 2021 ryhmäliikunta sisällä

Syyskauden kausimaksukurssit

Syyskauden 2021 (30.8.-12.12.2021) kausimaksukurssit löytyvät tästä. Kausimaksukurssit ovat koko kauden kestäviä kursseja. Osalle kausimaksukursseista voi osallistua myös kertamaksulla.

Syyskauden kertamaksutunnit

Syyskauden 2021 (30.8.-12.12.2021) kertamaksutunnit löytyvät tästä. Kertamaksutunnit päivittyvät ryhmäliikuntakalenteriin kesän aikana. Kertamaksutunneille ei tarvitse ilmoittautua, poikkeuksena sisäpyöräily- ja kiertoharjoittelutunnit, joihin varataan paikka myClubista.

Syyskauden hinnasto:

  • 10 € / krt. Jooga/pilates 15 € / krt (koskee kertamaksutunteja, maksu käteisellä/liikuntaseteleillä ohjaajalle, varaa tasaraha)
  • 10 x kortti: 80 € (voimassa 180 vrk)
  • 5 x jooga/pilateskorttikortti: 75 €
  • Anytimekortti syyskausi (30.8.-12.12.2021): 230 € (sisältää kaikki kertamaksutunnit. Anytimekortilla -50% seuraavien lyhytkurssien kurssimaksuista: Teematunti: pilateksella liikkuvuutta selkärankaan, Teematunti: vastusnauhapilateksella niska-hartiaseutu vetreäksi, Babybilates, Meditaation starttikurssi.

Ryhmäliikuntatunneilla on käytössä sähköinen kortinlukija. Luemme jäsenkortit tunneille osallistuvilta ennen tunnin alkua. Lataa myClub sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta. Sovelluksesta löydät jäsenkorttisi. Voit myös ostaa toimistosta muovisen jäsenkortin hintaan 5 €. Tarkemmat ohjeet kortin käytöstä ja ostamisesta löydät tästä. Kortti on henkilökohtainen.

Tunnit järjestetään Tapanilan Urheilukeskuksessa Erätalossa (liikuntasalit 1-4, sisäpyöräilytila) ja päärakennuksessa (Mosatila). 

Poikkeuspäivät syyskaudella:

-koululaisten syyslomaviikolla ei järjestetä aikuisten ryhmäliikuntatunteja kouluilla

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Turvallisuusinfo/covid-19 pandemia

Aikuisten ryhmäliikuntaohjaajat

 

 

 

 

Tuntikalenteri