Aikuisten ryhmäliikunnan kesäkausi 31.5.-29.8.2021

TOIMINTA ON KESKEYTETTY.

(JUMPAT-MIESTEN OMAT TUNNIT-SISÄPYÖRÄILY-KIERTOHARJOITTELU-DANCE, AFRO JA MUUT TANSSITUNNIT-JOOGA-PILATES-TAI-JI)

Tarjoamme monipuolisia ryhmäliikuntatunteja niin vasta-alkajille kuin jo pidempään liikuntaa harrastaneille. Alla olevasta kalenterista näet koko ryhmäliikuntatarjontamme, sekä kausimaksukurssit että kertamaksutunnit.

Kausimaksukurssit

Syyskauden 2021 (30.8.-12.12.) kausimaksukurssit löytyvät tästä. Kausimaksukurssit ovat koko kauden kestäviä kursseja. Osalle kausimaksukursseista voi osallistua myös kertamaksulla.

Kertamaksutunnit kesällä 2021

Kesäkaudella 31.5-29.8 järjestetään kertamaksutunteja ulkona Erätalon alapihan parkkipaikalla. Kesäkuun ulkotuntien ohjelma löytyy tästä ja heinäkuun tästä. Kertamaksutunnit päivittyvät alla olevaan kalenteriin. Elokuussa 1.8.-29.8 tunnit järjestetään sisällä mikäli koronatilanne sen sallii. Elokuun kertamaksutunnit sisällä löytyvät tästä. Kertamaksutunneille ei tarvitse ilmoittautua. Tunneilla on säävaraus, sateella tunteja ei voida pitää.

Kesäkauden hinnasto:

  • kertamaksu 10 € (maksu ohjaajalle käteisellä, varaa tasaraha)
  • 10 x kortti 75 € (voimassa 180 vrk)

Turvallisuusinfo kesän 2021 ryhmäliikunta ulkona

Turvallisuusinfo kesän 2021 ryhmäliikunta sisällä

Hinnasto:

  • 10 €/krt. Jooga/pilates 15€/krt (koskee kertamaksutunteja, maksu käteisellä/liikuntaseteleillä ohjaajalle, varaa tasaraha)
  • 10 x kortti: 75 € (voimassa 180 vrk)
  • 5 x jooga/pilateskorttikortti: 75 €
  • Anytimekortti syyskausi (30.8.-12.12.2021): 230 € (sisältää kaikki kertamaksutunnit. Anytimekortilla -50% seuraavien lyhytkurssien kurssimaksuista: 

Ryhmäliikuntatunneilla on käytössä sähköinen kortinlukija. Luemme jäsenkortit tunneille osallistuvilta ennen tunnin alkua. Lataa myClub sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta. Sovelluksesta löydät jäsenkorttisi. Voit myös ostaa toimistosta muovisen jäsenkortin hintaan 5 €. Tarkemmat ohjeet kortin käytöstä ja ostamisesta löydät tästä. Kortti on henkilökohtainen.

Tunnit järjestetään Tapanilan Urheilukeskuksessa Erätalossa (liikuntasalit 1-4, sisäpyöräilytila) ja päärakennuksessa (studio ja mosatila). 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Turvallisuusinfo/covid-19 pandemia

Aikuisten ryhmäliikuntaohjaajat

 

 

 

 

Tuntikalenteri