Infoa nuorisotalosta

Tapanilan Erä ry järjestää nuorisotalotoimintaa Helsingin kaupungin Nuorisoasiainkeskuksen kanssa solmitun yhteistyösopimuksen mukaisesti. Nuorisotalo sijaitsee Tapanilan Urheilukeskuksen tiloissa. Tapanilan Erän toimintaa ohjaavat Nuorisoasiainkeskuksen yhteiset arvot ja tavoitteet sekä toiminnan painopisteet sekä viraston yhteinen strategia. Perusajatuksena on, että nuoret itse suunnittelevat, kehittävät ja toteuttavat nuorisotalon sekä alueen toimintaa ohjaajien tuen avulla.

Tapanilan nuorisotalon kävijät muodostuvat pääsääntöisesti lähialueen nuorista. Suurin osa kävijöistämme tulee lähikoulustamme, Hiidenkiven  peruskoulusta. Hiidenkiven peruskoulu on yksi Helsingin suurimmista kouluista noin 740 oppilaallaan. Hiidenkiven koulun 3-9-luokkalaiset oppilaat käyvät liikkumassa "Erällä" eli Urheilukeskuksen tiloissa. Toinen lähikoulumme on Tapanilan ala-aste. 

Nuorisotalomme on avoinna maanantaista torstaihin 3-6-luokkalaisille klo 16.30-18.30 ja yläasteikäisille ja vanhemmille nuorille klo 18.30-21.00. Perjantaisin nuorisotalomme on auki ala-asteikäisille klo 16.30-20.00 ja sitä vanhemmille nuorille klo 18.30-22.45. 

Nuoriso-ohjaajina toimivat Susanna Keijama (vastaava ohjaaja), Merja Piiroinen, Philip Kähkönen ja Tuomo Tammivuori.