Infoa lasten liikuntakerhosta

Tervetuloa Eräläiseksi liikuntakerhoon!

Tiedossa on vauhdikas ja monipuolinen kausi mukavien kavereiden kanssa Tapanilan Erällä. Tässä muutama tärkeä numero ja osoite, jotka kannattaa säilyttää tallessa:

Myclub.fi (tärkein tiedostuskanavamme, jonka kautta hoidetaan laskutus, tiedotteet ja viikko-ohjelmat, Käykää rekisteröitymässä kun saatte sähköpostilla linkin)
ip-kerho@tapanilanera.fi (poissaoloilmoitukset ym.) Huom! Luemme sähköpostia vain aamupäivällä.
050 408 1077 (liikuntakerhon puhelinnumero, poissaoloilmoitukset)

Hoitoaika alkaa päivittäin klo 12:00. Hoitoaika päättyy klo 17:00. Ohjaajaresurssit on mitoitettu tarkasti joten pidättehän huolen, että lapsenne haetaan ajoissa tai sovitun mukaisesti.

Ulkoilemme päivittäin, joten tarkistakaa, että lapsellanne on säänmukainen varustus kouluun lähdettäessä. Muu varustus kannattaa selvittää viikko-ohjelmasta.  Koulujen alkaessa ovat lämpötilat ulkona vielä korkeat, joten suosittelemme kaikille reppuun mukaan nimikoituja juomapulloja. Korostakaa juomisen tärkeyttä myös kotona. Vastuu lapsista koululta Erälle siirtyy silloin, kun lapsi on saapunut liikuntakerhoon ja ilmoittautunut ohjaajillemme. Ensimmäisinä koulupäivinä olemme oppilaita vastassa  Tapanilan ja Hiidenkiven kouluilla.

Palauttakaa täytetty hoitosopimus ensimmäisenä koulupäivänä kerhon ohjaajille.

Toivomme teidän ilmoittavan lapsen poissaoloista heti, kun se on mahdollista, jolloin vältämme turhat yhteydenotot.Jaamme koululaiset kahteen jumpparyhmään. Mikäli lapsenne on jo entuudestaan kaveri jonkun muun kuin omien luokkalaisten kanssa, laittakaa meille ”kaveritoive”, jonka pyrimme täyttämään. Pääsääntö on kuitenkin, että samalla luokalla olevat menevät samaan ryhmään.

Viikko-ohjelma ilmestyy edellisen viikon keskiviikkona tai torstaina Myclubiin, nettisivuille ja kerhon ilmoitustaululle.
Kaikki kerholta tuleva info toimitetaan teille Myclubin kautta, mutta tarvittaessa annamme paperiversiot. Sähköisesti posti alkaa kulkea, kunhan saamme kaikkien kerholaisten sähköpostiosoitteet.

Olemme tehneet Palmian kanssa sopimuksen välipalan laitosta, mikä tarkoittaa sitä, että meillä on kiertävä välipalalista. Henkilökunta noutaa ruuan Hiidenkiven koululta, jonne toimitamme myös listan ruoka-aineallergioista.

Liikuntatunneille vaihdetaan aina liikuntavaatetus. Jumppa-asuja voi säilyttää kerholla omissa jumppapusseissa ja vaatteet on syytä viedä sopivin välein kotiin pestäviksi. Yleinen pesupäivä on kerran kuussa, aina kuun viimeinen perjantai. Jokaisella lapsella on oma nimetty hyllypaikka vara- ja jumppavaatteita varten.

Tarvittaessa vanhemmat voivat varata ajan henkilökohtaisiin keskusteluihin ohjaajan kanssa. Voitte antaa myös palautetta ja lähettää kysymyksiä sähköpostiosoitteeseemme. 

 

Mukavaa koulun alkua ja tervetuloa liikkumaan parhaassa seurassa, Tapanilan Erässä!          

Terveisin Erän ohjaajat: Tuomo, Paul, Philip, Rasmus ja Vera