Ilmoittautuminen kaudelle 2021-2022

Tapanilan Erän koululaisten liikuntakerho lukuvuonna 2021-2022

Turvallinen iltapäivähoito lukukausien aikana (1.- ja 2.luokkalaisille ja erityisen tuen tarpeessa oleville) liikuntakasvatuksen menetelmin. Tavoitteena lasten ja perheiden hyvinvointi. Painopisteinä lapsen henkisen ja fyysisen kasvun tukeminen.

Tapanilan Erän liikuntakerho on toiminut menestyksellä jo vuodesta 1987, siis jo 34 vuotta. Toiminnan tarkoituksena on tarjota arkipäivisin Koillis-Helsingissä perheiden 1.- ja 2.luokkalaisille koululaisille liikunnallisesti aktiivinen ja turvallinen iltapäivähoito lukukausien aikana. Myös erityisen tuen tarpeessa olevat oppilaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Kerhossa lapsille tarjotaan iltapäivän aikana välipala. Liikuntapäiväkerho toimii osana perusopetuslain mukaista iltapäivätoimintaa. Kesäloman ensimmäisen kuukauden aikana koululaisille pyritään järjestämään mahdollisuus osallistua ohjattuun liikuntakerhotoimintaan.

Asiakasmaksuina peritään klo 16.00 päättyvä toiminta 100 €/kk ja klo 17.00 päättyvä toiminta 120 €/kk.

Liikuntakerhon ohjelma sisältää päivittäin ohjattua liikuntaa sekä mahdollisuuden leikkiä, askarrella ja tarvittaessa myös hiljentyä ja tehdä läksyjä. Lapsikeskeinen ja leikinomainen liikunta yhdistettynä turvalliseen ympäristöön kasvattaa lapsia omaksumaan terveitä liikunnallisia malleja, vahvistaa sosiaalisia taitoja ja lapsen minäkäsitystä. Ohjaajien kerhossa työskentelevät Tapanilan Erän henkilökuntaan kuuluvat lasten liikunnanohjaukseen erikoistuneet liikunnanohjaajat ja kasvatuksen ammattilaiset.

Tapanilan Urheilukeskuksessa, Erän nuorisotalon tiloissa toimivaan Erän kerhoon otetaan lukuvuonna 2021-2022 noin 45 koululaista. Erän kerhon liikuntatuokiot tapahtuvat Tapanilan Urheilukeskuksen eri liikuntatiloissa.

Hakuohje

 1. Iltapäivätoimintaan haetaan 22.3.–23.4.2021. Hakuajan ulkopuolella haettaessa katso kohtaa 7.

 2. Lomake täytetään verkossa. Huoltajaa, jonka verkkopankkitunnuksia on käytetty tunnistautumiseen ja lomakkeen täyttämiseen, pidetään laskun maksavana huoltajana.

 3. Täytä lomake huolellisesti. Jos lomakkeelta puuttuu pakollisia tietoja sitä ei voi lähettää.

 4. Lomaketta lähetettäessä pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla. Tunnistautuminen toimii lomakkeen allekirjoituksena

  Täytä iltapäivätoiminnan hakemus verkossa.

  Tulostettavan lomakkeen voi myös postittaa osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai tuoda postilaatikkoon osoitteeseen Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki. Tulostettava lomake on sivun lopussa alhaalla.

  Koronaepidemiasta johtuen koululaisten iltapäivätoiminnan hakulomaketta ei voi palauttaa suoraan toimintapaikkoihin.

 5. Päätös postitetaan huoltajille 1.7.2021 mennessä.

 6. Iltapäivätoiminta alkaa lukuvuoden ensimmäisenä päivänä ja jatkuu lukuvuoden loppuun asti.

 7. Hakuajan ulkopuolella hakemukset lähetetään ensisijaisesti tämän sivun ohjeiden mukaisesti tai kirjepostina osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki.”

 

Lisätietoja iltapäivähoitoon hakemisesta saa osoitteesta hel.fi/iltapaivatoiminta, koulujen infotilaisuuksissa sekä Tapanilan Erän koululaisten liikuntakerhon numerosta 050 408 1077/Tuomo Tammivuori tai sähköpostilla osoitteesta era.liikuntakerho@gmail.com.

Iltapäivätoiminta alkaa 11.8.2021 ja päättyy 4.6.2022.

Tapanilan Erän koululaisten liikuntakerho
Hiidenkiventie 21, 00730 Helsinki
050 408 1077
era.liikuntakerho@gmail.com