Voimisteluryhmissämme on vielä tilaa uusille harrastajille! Kaikissa ryhmissämme voi kokeilla kaksi kertaa veloituksetta. Alla pääset tutustumaan ryhmiin, joissa on vielä vapaita paikkoja.

22.01.2024 - 13:57

Voimisteluryhmissämme on vielä tilaa uusille harrastajille! Kaikissa ryhmissämme voi kokeilla kaksi kertaa veloituksetta. Alla pääset tutustumaan ryhmiin, joissa on vielä vapaita paikkoja.

Kuva: Tiia-Tuulia Järvinen

Nuput 5-7-vuotiaille

Joukkuevoimistelun alkeisryhmä Nuput harjoittelee kahdesti viikossa lajin perusteita. Ryhmä sopii satuvoimistelusta jatkaville tai ensimmäiseksi voimisteluharrastukseksi 5-7-vuotiaille lapsille. Harjoitukset maanantaisin klo 17:15-18:15 Hiidenkiven koulussa ja torstaisin klo 18:15-19:15 Staffansbyn koulussa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Evita ja Elena 8-10-vuotiaille

Evita ja Elena ovat joukkuevoimistelun alkeisryhmiä 8-10-vuotiaille. Evita harjoittelee kerran viikossa 1,5h kerrallaan ja Elena kaksi kertaa viikossa. Molemmat ryhmät sopivat lajissa aloittaville tai vaikka Voimistelukoulusta jatkaville, jotka haluavat harjoitella enemmän kuin tunnin viikossa. Aiempaa voimistelutaustaa ei tarvita. Innostus ja uteliaisuus harjoitteluun riittää. Elena osallistuu kauden aikana myös Stara-tapahtumiin.

Lue lisää Evitasta ja ilmoittaudu täällä.
Lue lisää Elenasta ja ilmoittaudu täällä.

Ninjagym 7-10-vuotiaille

Ninjagym 7-10-vuotiaille on vauhdikas voimisteluharrastus, jossa on elementtejä parkourista ja akrobatiasta. Harjoitukset tiistaisin klo 17-18 Staffansbyn koulussa. Lue lisää ja ilmoittaudu ryhmään tästä.

Minininjat 5-6-vuotiaille

Mininjat on Ninjagymin pikkusisarus. 5-6-vuotiaiden temppuilutunti yhdistelee elementtejä parkourista ja akrobatiasta. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18-19 Pukinmäen koulussa (Kenttäpolku 3). Lue lisää ja ilmoittaudu ryhmään tästä.

Temppuvoimistelu 8-10-vuotiaille

Temppuvoimistelu on 8-10-vuotiaiden suosikkiharrastus, jossa keskitytään voimistelun siisteihin temppuihin telineillä ja välineillä. Sopii hyvin toisen lajin rinnalle. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17-18 Tapanilan ala-asteella. Lue lisää ja ilmoittaudu ryhmään tästä.

Voimistelukoulu Minit 5-6-vuotiaille

Voimistelukoulussa harjoitellaan voimistelun ja liikunnan perustaitoja monipuolisesti leikin keinoin ja lasten ehdoilla. Tämä on erinomainen ensimmäinen harrastus liikunnasta kiinnostuneelle lapselle! Harjoittelu pohjaa perusvoimisteluun eikä ohjaa mihinkään voimistelun kilpailulajiin. Voimistelukoulu Minit sopii alle kouluikäisille lapsille. Lue lisää ja ilmoittaudu ryhmään tästä.

Kysy lisää ryhmistämme toiminnanjohtajalta voimistelu@tapanilanera.fi tai 0408498207. Ilmoittautuminen on mahdollista hoitaa myös puhelimitse.

Ilmoittaudu mukaan ja ihastu voimisteluun! Kevätkausi kestää 26.5.2024 asti. 

 

Kaikissa voimisteluryhmissä voi kokeilla kaksi kertaa veloituksetta. Tutustu ryhmiin ja ilmoittaudu mukaan www.tapanilaneravoimistelu.fi tai kysy lisää voimistelu@tapanilanera.fi.

Meillä voimistellaan ilolla, laadukkaasti ja yhdessä!