Uusi kehonhuoltotunti tiistai-iltaan ja joogaa selän hyvinvoinnille myös anytimekorttilaisille

13.01.2020 - 14:02

Uusi kehonhuoltotunti tiistai-iltaan ja joogaa selän hyvinvoinnille myös anytimekorttilaisille

Tule hoitamaan kehoasi näille tunneille.

Kehonhuoltotunti tiistaisin klo 17.45-18,45 studiossa 21.1-28.4.2020. Ohjaajina Henni Huttunen ja Leena Maasalo.

Kehonhuolto on tunti kaikille, jotka haluavat lisätä oman kehon liikkuvuutta. Hyvä liikkuvuus mahdollistaa laajat liikeradat. Tunti alkaa lämmittelyllä jonka jälkeen venytellään dynaamisesti ja staattisesti. Tunneilla voidaan käyttää myös rullia palautumisen edistämiseksi.

Joogaa selän hyvinvoinnille torstaisin klo 18.00-19.00 liikuntasalissa 4. Ohjaajana Sirpa Kuosmanen. Voit osallistua tunnille kausimaksulla 125 €, kertamaksulla 15 €, 5 x joogakortilla tai anytimekortilla.

Jopa 80 % aikuisista kärsii jonkinlaisista selkäkivuista elämänsä aikana. Jooga on yksi tehokkaimmista itsehoitokeinoista selkäkipujen lieventämiseen ja selän toimintakyvyn parantamiseen. Joogan teho perustuu sen monipuolisuuteen: Tunnilla vahvistetaan selän, vatsan ja lantionpohjan lihaksia, avataan rintakehää, tuodaan pituutta rankaan venyttävillä liikkeillä ja rentoutetaan kireitä lihaksia, jotka vaikuttavat epäsuotuisasti lantiokorin ja selkärangan asentoon. Tunnilla käytetään apuvälineitä niin, että kaikki pystyvät tekemään harjoituksen oman fyysisen kuntonsa mukaisesti.