Tiedote liikuntatoiminnan keskeytyksen jatkumisesta

05.01.2021 - 13:58

Tiedote liikuntatoiminnan keskeytyksen jatkumisesta

Liikuntatoiminta on keskeytetty 31.1.2021 asti.

Helsingin koronakoordinaatioryhmä on juuri antanut ajankohtaisen tiedotteen, jossa käsiteltiin epidemiatilannetta ja suosituksia viruksen pysäyttämiseksi.

Voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia tullaan jatkamaan 31.1.2021 asti. Tämä tarkoittaa sitä, että pääsemme käynnistämään liikuntatoimintamme vasta 1.2.2021. Poikkeuksena sallimme SM-tason urheilijoiden pienryhmäharjoittelun. Mikäli emme pääse käynnistämään liikuntatoimintaa 1.2, tiedotamme asiasta välittömästi.

Koronakoordinaatioryhmä antaa ensi viikon alussa uuden tiedotteen koskien lasten- ja nuorten liikunnan harrastamista. On mahdollista, että lasten- ja nuorten liikunta sallitaan, mutta siitä tiedetään ensi viikolla lisää. Ilmoitamme heti.

Kuten aiemmin ilmoitimme tulemme jatkamaan kevätkautta toukokuun loppuun asti harraste- ja ryhmäliikunnan puolella (korvaamme näin tammikuun tunnit). Tarkistakaa lajijaostojen tarkemmat toimintaohjeet https://www.tapanilanera.fi/fi/jaostot

Tulemme hyvittämään 10X korttien pituutta myös keskeytyneen toiminnan verran. Teemme hyvityksen vasta helmikuussa kun on varmuus, että liikuntatoiminta pystytään käynnistämään. Olkaa yhteydessä sähköpostilla era@tapanilanera.fi ajalla 1.2. – 5.2.2021

Toimistomme hiljenee ensi viikon jälkeen lomautuksille.

Tämä tilanne on haastava meille monille. Uskotaan tulevaisuuteen ja mennään nyt suositusten mukaan. Toivotaan aurinkoisempaa kevättä kaikille. Normaali arki odottaa, mutta tulee kunhan meistä jokainen muistaa nyt noudattaa rajoituksia ja suosituksia.

 

Ulkoilun iloa & positiivista mieltä!

Kirsi Kautto

Toiminnanjohtaja