Tapanilan Erän voimistelun yhteistyöjoukkueelle SM-pronssia

12.11.2020 - 13:35

Tapanilan Erän voimistelun yhteistyöjoukkueelle SM-pronssia

Tapanilan Erän voimistelujaoston yhteistyöjoukkue Gloria saavutti tavoitteensa nappaamalla naisten sarjan pronssia joukkuevoimistelun SM-kilpailuissa. Attitude Sportsin, Pakilan Voimistelijoiden, Tapanilan Erän ja Tapiolan Voimistelijoiden yhteistyöjoukkue näytti parastaan ja pronssimitali irtosi yhteispistein 37,300.

”Viimeiset viikot ollaan korostettu ilmaisua ja vartaloiden dynamiikkaa. Nämä näkyivät hienosti eilen molemmissa suorituksissa", summaa päävalmentaja Riikka Penttilä.  ”Tavoitteenamme oli SM-mitali sekä näyttää matolla vahva voimistelun ilo. Kisapäivä oli erittäin onnistunut ja pääsimme tavoitteeseemme. Koronavaikeuksista huolimatta oli hienoa nähdä kaikki Suomen naisten joukkueet kisaamassa. Kiitos myös hyvistä kisajärjestelyistä Pakilan Voimistelijat! Uuteen kauteen lähdetään hyvällä fiiliksellä", kommentoi joukkueen kapteeni Noëlle Reijnen.

Suomen mestaruuspokaali meni Tampereen Sisun Mineteille ja hopea vain 0,3 pisteen erolla Olarin Voimistelijoiden OVO Teamille. Voimistelujaosto onnittelee mestarikolmikkoa!