Tapanilan Erän toiminnanjohtaja Kirsi Kautto ESLUN hallitukseen vuosiksi 2021-2022

25.11.2020 - 09:55

Tapanilan Erän toiminnanjohtaja Kirsi Kautto ESLUN hallitukseen vuosiksi 2021-2022

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu on monipuolinen seura- ja liikuntatoiminnan edistäjä ja yhteistyön koordinoija.

Tapanilan Erän toiminnanjohtaja Kirsi Kautto valittiin ESLUN (Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu) hallitukseen kaksivuotiskaudeksi 2021-2022. Kirsillä on vankka kolmenkymmenen vuoden kokemus seuratoiminnasta ja sen kehittämisestä Tapanilan Erässä. Hän on toiminut monipuolisesti niin ohjauspuolella kuin hallintotehtävissä. Kirsi on aloittanut ohjaustunnit vuonna 1982 ja siitä asti hän on ollut kehittämässä Tapanilan Erän harrasteliikuntaa vauvasta vaariin. Kasvu on ollut huimaa viimeisten vuosikymmenten aikana. Kirsi toimii myös henkilökunnan esimiehenä Tapanilan Erässä.

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu on perustettu 1993 ja ESLUUN kuuluu 29 eteläsuomalaista kuntaa. SVUL muuttui SLU:ksi ja piirit jaettiin alueiksi koko Suomessa. ESLU on monipuolinen seura-ja liikuntatoiminnan edistäjä ja yhteistyön koordinoija. Toiminnan keskeisenä painopisteenä on seura- ja kansalaistoiminnan elinvoimaisuuden tukeminen ja vahvistaminen ja tavoitteena on edistää seurojen ja paikallistason liikuntatoimijoiden onnistumisen edellytyksiä. ESLU järjestää seuraväelle kattavasti koulutustoimintaa niin valmennus-, ohjaus- kuin hallintopuolellekin.

Kirsi Kautto pääsee nyt aitiopaikalle kehittämään seuratoimintaa joka saralla ja myöskin hänen mukanaan ESLUN hallitukseen tulee laaja-alainen näkijä, tekijä ja nimenomaan harrasteliikunnan kehittämiseen panostava henkilö.

Onnea Kirsi!