Tapanilan Erän ryhmä- ja harrasteliikunta jatkuu 1.6 alkaen

15.05.2020 - 11:02

Tapanilan Erän ryhmä- ja harrasteliikunta jatkuu 1.6 alkaen

Hei,
Täältä Tapanilan Erän toimistolta. Olemme työstäneet muutaman viikon ajan kesken jääneen kevätkauden-20 korvausasioita. Olemme olleet yhteydessä erikseen jokaiseen ryhmään, jotta tavoittaisimme kaikki jäsenemme. Korvausasioissa olemme yrittäneet päästä teille jäsenille mahdollisimman hyvään lopputulokseen, unohtamatta kuitenkaan sitä, että myös urheiluseura tästä tilanteesta selviää. Haluamme hoitaa kaikkien tuntien korvaukset kesäkauden aikana päätökseen. Meillä on jäseniä vajaa 5000. Olette laittaneet paljon sähköpostia ja vastaamme kyllä, mutta nyt vastauksissa saattaa hieman kestää.

Aloitamme kesäkauden liikuntatoiminnan 1.6. hallituksen suositusten mukaan. Huomioimme turvallisuusasiat ja niistä ilmoitamme tarkemmin vielä ryhmäkohtaisesti ennen ensimmäisiä tunteja.

Lasten ja perheiden liikuntakursseilta- ja leireiltä kesä- ja elokuussa löytyy vielä vapaita paikkoja. Katso lisää ja tutustu tarjontaan ryhmäliikunta-otsikon alta.

Aikuisten ryhmäliikuntatunnit alkavat 1.6. Anytimekortti kesä-elokuulle on myynnissä ja sen voi ostaa myClubin kautta tai soittamalla puh. 029 1934 200. Kesän tunnit järjestetään studiossa, monitoimihallissa (päärakennus, käynti salibandy/nyrkkeily ovesta) ja liikuntasalissa 4 (Erätalo). Elokuussa järjestetään aikuisten iyengarjooga johdantokurssi 6.8.-27.8. Lisätiedot ja ilmoittautuminen myClubin kautta tai soittamalla toimistoon.

Nähdään liikunnan merkeissä kesäkuussa!