Tapanilan Erän nyrkkeily saavuttanut menestystä pitkän tauon jälkeen!

10.11.2020 - 12:53

Tapanilan Erän nyrkkeily saavuttanut menestystä pitkän tauon jälkeen!

Tapanilan Erän nyrkkeily saavuttanut menestystä pitkän tauon jälkeen!

 

Tapanilan Erän Hannes Toloselle A-junioreiden nyrkkeilyn SM-hopeaa. 17-vuotiaalla Hanneksella on vasta 14-ottelua takanaan. Onnittelut voitetusta hopeasta. Hannes aloitti nyrkkeilyn 13-vuotiaana. Hän halusi kokeilla lajia, jossa on paljon kontaktia. Ihailun kohteena ammattilaisnyrkkeilijät huipulta. Tämä nuori mies on kilpailuhenkinen, sinnikäs, kunnianhimoinen sekä samalla nöyrä. Lähes jokainen päivä alkaa omaehtoisella aamulenkillä. Tämän lisäksi treenisalilla menee 5-iltaa viikossa. Treenimotivaatiota pitää yllä jatkuva kehitys, monipuoliset treenit, hyvä valmentaja ja tahto voittaa. Tavoitteena on tulevaisuudessa voittaa yleisen sarjan mestaruus. 

Tämä on laji, jota suosittelen. Rohkeasti mukaan kokeilemaan monipuolista lajia. Nyrkkeily on nopeatempoista, vaatii rytmitajua, lihaskuntoa ja reaktiokykyä sekä mielenhallintaa.

Hannes Tolosen valmentajana toimii Tapanilan Erän pitkäaikainen päävalmentaja Jari Johansson. Kun Hannes aloitti kilpanyrkkeilyn, valmentaja näki heti potentiaalisen urheilijan edessään. Nyt yhteistä harjoittelua on takana vuoden verran. Vuosi täynnä tasaista kehittymistä. Otteluita Hannekselle on kertynyt 14:ta kansallisia sekä kansainvälisiä. Jari kuvaa itseään vaativaksi valmentajaksi. Hanneksella ja Jarilla on hyvä valmentaja - harjoittelija suhde. Hannes analysoi hyvin omaa tekemistään ja haastaa valmentajaa myös kehittymään. Ihanteellinen valmennettava, sanoo Jari. Täytyy sanoa, että esimerkillinen nuori urheilija niin salilla kuin siviilissäkin.

Erän nyrkkeilyjaostossa on hyvä tekemisen meininki. Treenataan monipuolisesti, asenteella ja ilolla. Kiinnostuitko? Meiltä löytyy nyrkkeilykouluja, nyrkkeilyakatemia, kilpanyrkkeilyä ja kuntonyrkkeilyä. Lue lisää http://www.taenyrkkeily.fi/