Tapanilan Erän ensimmäinen senioriliikkujien kunniajäsen Hannes Jälkö

06.12.2019 - 09:00

Tapanilan Erän ensimmäinen senioriliikkujien kunniajäsen Hannes Jälkö

Tapanilan Erä halusi muistaa pitkäaikaista senioriliikkujaa kunniajäsenyydellä. Hannes Jälkö sai senioriliikunnan kunniajäsenyyden nro 1.

Hän on liikkunut Tapanilan Erän senioriliikuntaryhmissä vuodesta 1991 lähtien aktiivisesti aina tähän päivään asti. Tästä eteenpäin kunniajäsen saa osallistua senioriliikuntatunneilla veloituksetta.

Työvuosien aikana Hannes liikkui aktiivisesti lenkkeillen ja talvisin hiihtäen. Eläkkeelle jäätyään Hannes löysi Tapanilan Erän. Hannes toteaa, että Tapanilan Erä on hyvä seura! Hyviä kavereita ja ammattitaitoisia ohjaajia. Hyvän kunnon salaisuus on säännöllinen liikunta ohjatusti ja kotona itsenäisesti ja tietysti päivittäin. Voimistelu kotona, sauvakävely, ohjattu senioriliikunta ja puutarhan hoito pitää miehen hyvässä kunnossa. Kremppoja ei kehossa juurikaan ole, pientä selkäkipua lukuun ottamatta.

Hyvän kunnon salaisuus löytyy säännöllisestä liikunnasta ja muutenkin terveellisestä elämäntavasta. Hyvä uni, monipuolinen ravinto, riittävä liikunta ja säännöllinen päivärytmi kuuluvat päivittäiseen elämään.