Tapanilan Erä Olympiakomitean #seurasydän-kampanjassa mukana

18.09.2019 - 14:00

Tapanilan Erä Olympiakomitean #seurasydän-kampanjassa mukana

Olympiakomitea on käynnistänyt syyskuussa Seurasydän kampanjan, johon me Eräläiset olemme lähteneet suurella sydämellä mukaan.

Kampanjan tarkoituksena on levittää urheiluseuran yhteisöllisyyden arvoja. Seurasydän kuvastaa omaa rakkautta seuraa kohtaan ja sitä mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät tulisi toimeen ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. Voit osallistua kampanjaan puketumalla seuran vaatteisiin/väreihin tai mainitsemalla sosiaalisessa mediassa seurasta käyttämällä hastageja #tapanilaneraofficial ja #seurasydän.Osallistu, vaikuta ja tuo näkyviin seurasydäntäsi. 

Kampanja käynnistyy kunnolla tiistaina 24.9, jolloin vietetään Seurapaita-päivää. Tarkoituksena on nostattaa seuran näkyvyyttä pukeutumalla seuran vaatteisiin tai tunnustamalla seuran väriä.Olit sitten jäsen tai työntekijä niin pukeudu seuraa edustavasti ja mainitse siitä sosiaalisessa mediassa. Seurapaita-päivän hastagit ovat #seurasydän, #seurapaitapäivä ja #tapanilanerofficial.

Tapanilan Erän seurasydän sykkii monipuolisen liikunnan puolesta. Tervetuloa mukaan kampanjaan!