Syksyn lyhytkurssit ja teemapäivät aikuisille ja koko perheelle

08.08.2019 - 13:18

Syksyn lyhytkurssit ja teemapäivät aikuisille ja koko perheelle

Paritanssikurssi 7.9.-9.11 la klo 11.45-13.00, liikuntasali 1/Jari Aallikko, 125 €

Tule tanssimaan ja opettelemaan seura/paritansseja hauskasti ja rennosti, parin kanssa tai ilman. Tarvitset mukaan rennot vaatteet ja tanssiin sopivat kengät. Kurssilla opetellaan ja tanssitaan yleisempiä tansseja ja niiden perusteita ja kuvioita. Tanssi on loistavaa terveysliikuntaa ja sen vaikutukset ovat tutkitusti moninaiset. Opetus on selkeää ja hauskan rentoa. Tanssilajeina ovat tango, cha cha cha, hidas valssi/valssi, fusku/jive, foksi/quickstep, salsa, rumba ja samba /humppa.

Akrotemppuilukurssi aikuisille sunnuntaisin 8.9, 15.9, 22.9, 29.9, klo 15.30-16.30, tatami 1/ Ulla Savola, 47 €

Hauskaa temppuilua ja ketteryystreeniä hiit-tunnin tapaisesti. Sopii kaikille kohtalaisen lihaskunnon omaaville. Kurssille voi mainiosti osallistua ilman aiempaa voimistelu- tai akrobatiataustaa.
Tunnin rakenne: Lämmittely n. 15 min, liikkuvat ketteryysliikkeet, lihaskunto- ja taitorata (kiertoharjoitus), tramppahypyt virtana sekä jäähdyttely/venyttely. 
Tunnilla tehdään erilaisia akrobatia- ja ketteryysliikkeitä osallistujan taitojen mukaan (kuperkeikat, tuettu käsinseisonta, kärrynpyörät, päälläseisonta, tramppahypyt patjalle, erilaiset liikkumistavat ja liikeketjut), lihaskuntoa harjoitetaan liikeyhdistelmillä kiertoharjoituksena ja syke nousee hypyillä, loikilla, juoksuilla sekä tramppahypyillä (perushyppyjä). 
Monipuolinen alkulämmittely tehdään huolella ja aikaa käyttäen ennen varsinaisia akrobatia- tai voimaliikkeitä. Kiertoharjoituksessa annetaan 2-3 liikevaihtoa, joista osallistuja voi valita itselleen sopivan vaihtoehdon taitojen ja voimien mukaan.

Mindfulness pe 20.9 klo 18.00-21.00, liikuntasali 4/ Mónica Iriarte-Lûttjohann, 38

Mindfulness illan tavoitteena on tutustua mindfulnessiin (tietoisuustaidot) harjoitusten ja keskustelun avulla. Illan ohjelma on erittäin käytännöllinen. Illan aikana on paljon harjoituksia ja lyhyitä keskusteluja. Jokainen voi osallistua keskusteluun omassa tahdissa, itseään kunnioittaen. Tutustutaan myös mindfulnessin teoreettiseen viitekehykseen. Ilta on tarkoitettu henkilöille jotka ovat kiinnostuneita tietoisuustaidoista, haluavat pysähtyä miettimään omaa hyvinvointia tai haluavat kokeilla jotakin uutta oman hyvinvoinnin tueksi. Ota mukaan rennot ja joustavat vaatteet.

Parihierontakurssi keskiviikkoisin 6.11.-11.12 (6 x)klo 18.00-19.30, kokoushuone/Jouni Hämäläinen, 75 € hlö

Parihierontakurssilla opetellaan yhdessä erilaisia hierontamenetelmiä ja hieronnan periaatteita kädestä pitäen. Opit hieromaan ja saat myös itsellesi tehokasta ja rentouttavaa hierontaa. Fantastinen kokemus kahdelle, joka sopii ystävyksille, kumppaneille tai vaikkapa äidille ja tyttärelle.

Perhetreeni sunnuntaisin 6.10-24.11 (ei 20.10) 15.30-16.30 tatami/Ulla Savola, kausimaksu 85 €/perhe, 15 €/kertamaksu

Hauska ja vauhdikas perhetreeni sopii kaikille 1-80 -vuotiaille. Vaihtelevat sisällöt, vauhdikas meno ja yhdessä tekeminen takaavat liikunnan riemun. Hien pintaan saavat niin lapset kuin aikuisetkin.

Mia`s DANCE special 20.10 ja 1.12 klo 9.30-11.00, liikuntasali 1/Mia Seilonen, 20 €

Hauska ja vauhdikas tanssitunti, jossa tanssityylit vaihtelevat laidasta laitaan mm. hip hop, show, latin, afro ym. Tunnilla mukaansatempaava musiikki saa jokaisen nauttimaan tanssin ilosta. Lopussa tehdään lyhyt koreografia sekä venytellään. Tunti sopii kaikille tanssista kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan kursseille aikuisten ryhmäliikuntakalenterin kautta. Perhetreenikurssille ilmoittautuminen vauva- ja perheliikuntakalenterin kautta. Yksittäiselle perhetreenikerralle ilmoittautuminen aikuisten kalenterin kautta.