Syksyn lyhytkurssit ja teemapäivät aikuisille ja koko perheelle

08.08.2019 - 13:18

Syksyn lyhytkurssit ja teemapäivät aikuisille ja koko perheelle

 

Mindfulness pe 20.9 klo 18.00-21.00, liikuntasali 4/ Mónica Iriarte-Lûttjohann, 38

Mindfulness illan tavoitteena on tutustua mindfulnessiin (tietoisuustaidot) harjoitusten ja keskustelun avulla. Illan ohjelma on erittäin käytännöllinen. Illan aikana on paljon harjoituksia ja lyhyitä keskusteluja. Jokainen voi osallistua keskusteluun omassa tahdissa, itseään kunnioittaen. Tutustutaan myös mindfulnessin teoreettiseen viitekehykseen. Ilta on tarkoitettu henkilöille jotka ovat kiinnostuneita tietoisuustaidoista, haluavat pysähtyä miettimään omaa hyvinvointia tai haluavat kokeilla jotakin uutta oman hyvinvoinnin tueksi. Ota mukaan rennot ja joustavat vaatteet.

Parihierontakurssi keskiviikkoisin 6.11.-11.12 (6 x)klo 18.00-19.30, kokoushuone/Jouni Hämäläinen, 75 € hlö

Parihierontakurssilla opetellaan yhdessä erilaisia hierontamenetelmiä ja hieronnan periaatteita kädestä pitäen. Opit hieromaan ja saat myös itsellesi tehokasta ja rentouttavaa hierontaa. Fantastinen kokemus kahdelle, joka sopii ystävyksille, kumppaneille tai vaikkapa äidille ja tyttärelle.

Perhetreeni sunnuntaisin 6.10-24.11 (ei 20.10) 15.30-16.30 tatami/Ulla Savola, kausimaksu 85 €/perhe, 15 €/kertamaksu

Hauska ja vauhdikas perhetreeni sopii kaikille 1-80 -vuotiaille. Vaihtelevat sisällöt, vauhdikas meno ja yhdessä tekeminen takaavat liikunnan riemun. Hien pintaan saavat niin lapset kuin aikuisetkin.

Ilmoittaudu mukaan kursseille aikuisten ryhmäliikuntakalenterin kautta. Perhetreenikurssille ilmoittautuminen vauva- ja perheliikuntakalenterin kautta. Yksittäiselle perhetreenikerralle ilmoittautuminen aikuisten kalenterin kautta.