Maaliskuun jäsentiedote

23.02.2021 - 10:00

Maaliskuun jäsentiedote

Ryhmä- ja harrasteliikunta tiedottaa kevään kurssi-ilmoittautumisista sekä kurssimaksujen palautuksista ja hyvityksistä tämän viikon aikana ryhmäkohtaisesti.

Maaliskuun jäsentiedote

Kevätkausi etenee ja edelleen mennään Covid-19 suositusten ja rajoitusten mukaan. Maaliskuu ei valitettavasti tuo muutoksia liikuntaohjelmaan, edelleen on voimassa suositus, jonka mukaan aikuisten liikuntaa ei sisätiloissa järjestetä. Lapset alle 12-vuotiaat saavat harrastaa turvavälit ja hygieniasuositukset huomioiden. Yläkouluikäiset saavat liikkua yksityisissä liikuntatiloissa (alle 10-hengen ryhmissä). Vallitsevan epidemian vuoksi suositukset ja rajoitukset saattavat muuttua hyvinkin nopeasti. Ilmoitamme HETI, mikäli uusia ohjeistuksia tulee.

Tämä poikkeuksellinen tilanne kysyy jaksamista meiltä kaikilta ja herättää paljon erilaisia tunteita. Moni olisi jo valmis liikkeelle! Tsempataan kaikki toisiamme tässä vaikeassa tilanteessa, jaksetaan uskoa parempaan tulevaan. Ulkoilu ja sen tuomat mahdollisuudet ovat nyt avoimina meille kaikille. Pysytään kiinni aktiivisessa arjessa.

Teemme seurana kaikkemme, jotta selviämme tästä vaikeasta tilanteesta ja pysymme voimakkaasti pinnalla. Olemme valmiina aloittamaan liikuntatoimintamme laaja-alaisesti heti kun se on suositusten mukaan mahdollista. Tiedotamme jäsenkirjeillä toiminnan käynnistymisestä ja uusista tulevista kursseista. Seuratkaa aktiivisesti myös https://www.tapanilanera.fi/fiwww.tapanilanera.fi/fi/jaostot, instagram:tapanilaneraofficial, facebook: Tapanilan Erä r.y.
 

HUOM!
1. Harraste- ja ryhmäliikunnan puolelta on tulossa tarkempi jäsentiedote, jossa kerrotaan, miten toimitaan kurssi-ilmoittautumisien ja kurssimaksujen palautuksien kanssa. Odottakaa rauhassa tiedotetta ja toimintaohjeita. Mikäli ette ole saaneet tiedotetta, olkaa yhteydessä sähköpostitse era@tapanilanera.fi 14.3 mennessä.

2. Lajijaostojen kohdalla katsokaa toiminta-ohjeet oman lajinne sivuilta www.tapanilanera.fi/fi/jaostot  

 

 

Talvisin terveisin, Kirsi Kautto
toiminnanjohtaja