Jäsentiedote

31.03.2020 - 10:48

Jäsentiedote

JÄSENTIEDOTE

Terveisiä Erän toimistolta,
Elämme tällä hetkellä haasteellista aikaa. Koronaepidemia koettelee meitä jokaista, perheitä, yhdistyksiä, yrityksiä ja koko maan arkea. Poikkeustila maassamme jatkuu, eikä ole tietoa, koska normaali toiminta palautuu uomiinsa. Epidemian yhteiskunnalliset vaikutukset tulevat olemaan merkittävät. 
Keskitytään nyt omaan ja perheen hyvinvointiin. Kuunnellaan hallituksen ohjeita ja kunnioitetaan niitä. Voitetaan tämä epidemia yhdessä. Normaaliarki on nyt muuttunut ja se vaatii toimenpiteitä meiltä jokaiselta. Aktiivinen arki on edelleen tärkeää sekä fyysisen että psyykkisen hyvinvoinnin kannalta. Löydetään jokaiseen päivään uusia virikkeitä, mahdollisuuksia ja liikutaan ulkona kevät auringosta nauttien. 
 
Tapanilan Erä keskeytti koko toimintansa 17.3. Toimintamme käynnistyy heti kun epidemia on voitettu ja hallitus poistaa rajoitukset. Tässä vaikeassa tilanteessa joudumme miettimään kustannusten minimointia, jotta seuran talous kestäisi mahdollisen pitempiaikaisen toiminnan keskeyttämisen. Joudumme tässä tilanteessa kohdistamaan koko henkilöstöömme lomautukset. Seura neuvottelee myös Tapanilan Urheilukeskuksen, vuokranantajamme kanssa, miten käyttämättömien vuorojen kanssa tehdään. Tapanilan Erä on Urheilukeskuksen suurin vuokralainen. 
Tapanilan Erä on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys, urheiluseura, jonka pääasiallinen tulonlähde on jäsenten osallistumis- ja kurssimaksut. Haluamme jatkossakin olla elinvoimainen, vetovoimainen ja kehittyvä matalan kynnyksen monilajiseura harraste- ja kilpaliikkujille. Tavoitteemme on edistää pääkaupunkiseudulla asuvien ihmisten hyvinvointia tarjoamalla monipuolisia liikuntamahdollisuuksia kaikille ikäryhmille. 
 
Me täällä erän toimistolla teemme töitä tulevaisuuden eteen. Kesäkausi on valmiina ja syksyä suunnitellaan vauhdikkaasti. Nähtäväksi jää, miten kesätoiminnan käy. Seuraavassa ohjeet kesätoimintaa ajatellen:
1.Touko-elokuun aikuisten ja eläkeikäisten ryhmäliikuntaohjelmat hinnastoineen on julkaistu ja ne löytyvät nettisivuilta tällä hetkellä tulostettavina versioina. Hinnasto tulee mahdollisesti muuttumaan riippuen siitä milloin pystymme jatkamaan toimintaamme. Anytimekorttien osto kesäkuukausille on mahdollista myöhemmin huhtikuussa. Laskua ei tule maksaa vielä vallitsevan koronatilanteen vuoksi.
2.Touko-kesäkuun iyengarjoogakurssille ilmoittautuminen on alkanut 25.3. Ilmoittautumisen yhteydessä ei tule maksaa laskua vielä vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Mikäli kurssi joudutaan perumaan, kurssille ilmoittautuneiden ei tarvitse erikseen peruuttaa osallistumistaan kurssille. 
3. Perhe-, lasten- ja nuorten kesän liikuntakurssit-, leirit ja kesäkerhot järjestetään mikäli koronatilanne sen sallii. Kursseja, leirejä ja kesäkerhoja voidaan mahdollisuuksien mukaan siirtää eteenpäin muille kesäkuukausille.
4. Lajijaostomme ilmoittelevat omasta kesätoiminnastaan nettisivuillaan.
 
Nyt katse positiivisesti tulevaisuuteen. Haasteet ja esteet voitetaan yhdessä! Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme. Monipuolinen Erän liikuntatoiminta jatkuu. Milloin? Tähän emme osaa vielä vastata.