Haku Tapanilan Erän lakisääteiseen liikuntapäiväkerhoon kaudelle 2020-2021

23.03.2020 - 09:27

Haku Tapanilan Erän lakisääteiseen liikuntapäiväkerhoon kaudelle 2020-2021

Koulujen iltapäivätoimintaan haetaan 23.3.-24.4.2020.

Tapanilan Erän liikuntakerho on turvallinen iltapäivähoito lukukausien aikana (1.- ja 2.luokkalaisille ja erityisen tuen tarpeessa oleville) liikuntakasvatuksen menetelmin. Tavoitteena lasten ja perheiden hyvinvointi. Painopisteinä lapsen henkisen ja fyysisen kasvun tukeminen.

Tapanilan Erän liikuntakerho on toiminut menestyksellä jo vuodesta 1987, siis jo yli 30 vuotta. Toiminnan tarkoituksena on tarjota arkipäivisin Koillis-Helsingissä perheiden 1.- ja 2.luokkalaisille koululaisille liikunnallisesti aktiivinen ja turvallinen iltapäivähoito lukukausien aikana. Myös erityisen tuen tarpeessa olevat oppilaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Kerhossa lapsille tarjotaan iltapäivän aikana välipala. Liikuntapäiväkerho toimii osana perusopetuslain mukaista iltapäivätoimintaa. Kesäloman ensimmäisen kuukauden aikana koululaisille pyritään järjestämään mahdollisuus osallistua ohjattuun liikuntakerhotoimintaan.

Ilmoittautuminen ja hakuohje

1.     Leikkipuistoihin ilmoittaudutaan ja koulujen iltapäivätoimintaan haetaan 23.3.–24.4.2020.

2.     Lomakkeen voi lähettää turvasähköpostilla, johon tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla.
a.) Lataa verkkosivulta tarvitsemasi haku- tai ilmoittautumislomake tietokoneellesi.
b.) Avaa koneellesi lataamasi lomake. Täytä lomake ja tallenna se koululaisen nimellä, sukunimi_etunimi.
c.) Klikkaa verkkosivulla linkkiä, Lähetä iltapäivätoiminnan lomake turvasähköpostilla. Linkki ja lomakkeet ovat sivun lopussa.
d.) Lisää sähköpostiosoitteesi lähettäjä-kenttään. Jatka tunnistaumiseen.
e.) Jatka prosessia, kunnes pääset Uusi viesti –näkymään. Lisää aihe-kenttään teksti IP-hakemus. Alareunassa Liitetiedostot-kohdassa paina Valitse tiedostot –painiketta. Selaa ja valitse tietokoneeltasi täyttämäsi lomake. Paina vielä Liitä-painiketta. Lopuksi paina Lähetä-painiketta.

Lomakkeen voi myös lähettää osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai tuoda klo 8.00- 16.00 välisenä aikana osoitteeseen: Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki.

Koronaepidemiasta johtuen koululaisten iltapäivätoiminnan hakulomaketta ja leikkipuistojen ilmoittautumislomaketta ei voi palauttaa suoraan toimintapaikkoihin ja leikkipuistoihin.

3.     Sijoitusilmoitus leikkipuistojen iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajalle 1.6.2020 mennessä. Päätös koulujen iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille 26.6.2020 mennessä.

4.     Iltapäivätoiminta alkaa lukuvuoden ensimmäisenä päivänä ja jatkuu lukuvuoden loppuun asti.

5.     Hakuajan ulkopuolella ilmoittautumiset leikkipuiston toimintaan palautetaan leikkipuistoon ja hakemukset koulujen iltapäivätoimintaan osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki.

Lisätietoja: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta/iltapaivatoiminta/iltapaivatoiminta

Hakuajan ulkopuolella tulleet hakemukset koulujen iltapäivätoimintaan palautetaan osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki.