Nuorisokuntosähly

HUOM! Kevään viimeinen vuoro on tiistaina 16.5.

EräViikingit kokeilee uutta toimintamuotoa tarjonnassaan. Aikuisille suunnatut avoimet kertamaksulliset kuntosählyt (salibandyn pelaamista) ovat olleet todella suosittuja. Nyt kokeilemme tarjota samanlaista vapaamuotoista pelailua myös nuorille.

Nuorisokuntosählyn kohderyhmänä on 12-17 vuotiaat nuoret, jotka haluavat pelailla rennolla meiningillä. Tarkoitus on, että pelaamisen kynnys olisi matala, joten ensisijaisesti kohderyhmänä ovat harrastajat - ei kilpasarjapelaajat.

Nuorisokuntosählyyn nuori voi tulla myös yhdessä oman vanhempansa kanssa. Eli aikuiset ovat tervetulleita oman lapsensa kanssa pelaamaan, jolloin aikuispelaajat osaavat huomioida sen, että peliä pelataan nuorten ehdoilla.

Ajankohta:
Tiistaisin klo 19.45-21.00 Siltamäen ala-asteella, osoite Siltakyläntie 7-9, 00740 Helsinki.
Paikkana siis koulun liikuntasali, joten pelimuoto joko 3vs3 tai 4vs4. Maalivahdit voivat tulla ilmaiseksi (omat kamat).

Varustuksena:
Sisäkengät, oma maila ja liikunnallinen asustus. Suojalaseja suositellaan.
Paitana joko valkoinen tai musta paita, jotta joukkuejaot hoituvat kätevästi. Ota mielellään molemmat värit mukaan, jos mahdollista.

Hinta:
nuoret 3e/kerta, aikuiset 5e/kerta (vain käteismaksulla paikanpäällä). Ei tarvitse siis ilmoittautua tai sitoutua, tulet vain paikanpäälle pelaamaan, kun sinulle sopii!

Ensimmäinen kokeilukerta tiistaina 7.2.2017!


HUOM! Kevään viimeinen vuoro on tiistaina 16.5.